Het waren gisteren en vandaag drukke dagen in de opvang. En wij beginnen graag met het nieuws van gisteren!

Want gisteren kwamen er mensen kennis maken met lieve Tremen. Zij hadden deze geweldige dame op de site gezien en wilden graag kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en geknuffeld en zij waren helemaal weg van haar! En omdat het digitale huisbezoek al was geweest, mocht Tremen ook lekker mee naar huis. Zij is begonnen aan haar nieuwe leven!

13 februari 1

En er kwam een mevrouw kennis maken met Pauline. Zij had Pauline op de site gezien en wilde heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk met elkaar gewandeld en kennis gemaakt en Pauline heeft laten zien wat een leuke en lieve dame zij is. Deze mevrouw wilde graag een nachtje slapen over deze beslissing en dat is natuurlijk altijd goed. Maar vandaag heeft zij laten weten dat zij Pauline heel graag een liefdevol thuis wil bieden. Zij komt Pauline over anderhalve week ophalen en dan kan ook haar nieuwe leven gaan beginnen!

13 februari 2

En er kwamen mensen langs voor lieve Hirvi! Zij hadden zijn foto’s gezien en zijn verhaal gelezen en wilden heel graag kennis met hem maken. Hirvi was in Spanje overgoten met heet water, heeft een hazenlipje en een extra bijzonder teentje en is gewoon heel speciaal. Deze mensen hebben gisteren kennis met hem gemaakt en waren helemaal verkocht! En zij wilden Hirvi heel graag een fijn thuis bieden. Dus Hirvi mocht mee naar huis en wij hebben inmiddels begrepen dat hij ontzettend geniet van alles!

13 februari 3

En gisteren was het de grote dag voor Boris! Deze mevrouw had vorige week al kennis met Boris gemaakt en na er het weekeinde over hebben nagedacht, besloot zij dat Boris ontzettend welkom was. En gisteren was het de grote dag en mocht Boris lekker mee naar huis! Hij mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

13 februari 4

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Jacques. Deze ontzettend lieve knul was hun al eerder opgevallen en toen bleek dat Jacques op zoek mocht naar een fijn plekje, hebben zij direct contact met ons opgenomen. En vandaag kwamen zij kennis maken. En Jacques is naar ze toe gelopen, is gaan knuffelen en bij ze op schoot gaan liggen, zo ontzettend schattig. Dus het was ook niet verwonderlijk dat zij hem heel graag wilden adopteren. Dus Jacques is vandaag mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

13 februari 5

En er kwamen mensen langs, speciaal voor lieve Oceania. Deze dame woonde al lang in de opvang in Spanje en haar zus en haar moeder ook. Haar moeder Africa en haar zus Alexia hadden inmiddels een liefdevol thuis gevonden en Oceania wilde dit natuurlijk net zo graag. En vandaag kwamen er mensen speciaal voor haar langs, om haar te ontmoeten en te voelen hoe en wie zij is. En zij vonden haar geweldig. En wilden haar heel graag een fijn thuis bieden. Oceania mocht dan ook lekker mee naar huis en mag vanaf nu ook zeggen dat zij een eigen familie heeft!

13 februari 6

En ook Katalina kreeg vandaag bezoek! Dit verlegen meisje vond het eerst heel spannend dat er een mevrouw speciaal voor haar kwam en bleef een beetje op haar hoede. Deze mevrouw heeft alle tijd genomen om haar te laten wennen, maar Katalina bleef wat verlegen. Maar toen 1 van haar vaste verzorgers even kwam kijken en Katalina uitgebreid kwam knuffelen, gaf zij aan hoe zij ook is, als zij weet wie je bent. Zo lief. Deze mevrouw wil even nadenken of zij Katalina een heel fijn plekje kan bieden en laat ons dit zo gauw mogelijk weten.

13 februari 7

En lieve Kanchar kreeg vandaag voor de tweede keer bezoek. Deze meneer was vorige week kennis met haar komen maken en was onder de indruk van haar. En vandaag kwam hij opnieuw kennis maken en had zijn 2 andere honden ook bij zich. Samen hebben zij heerlijk gewandeld en hebben zij samen kennis gemaakt. En dat ging heel erg goed samen! Zo goed, dat deze meneer Kanchar heel graag wil adopteren en haar volgende week komt ophalen. Dan kan ook haar nieuwe leven gaan beginnen!

13 februari 8

En vandaag was het de grote dag voor lieve Bola! Zij had vorige week bezoek gehad van haar nieuwe vrouwtje en vandaag was het zover dat zij ook echt mee naar huis mocht! Zij is begonnen aan een heel nieuw en geliefd leven!

13 februari 9

En vandaag is het poesje Liesje, die afgelopen week bij ons binnen kwam, weer herenigd met haar familie! Zij waren op zoek naar de kleine meid en gelukkig hebben zij haar weer gevonden. Inmiddels is zij gechipt en geregistreerd en weer lekker thuis!

13 februari 10