Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

Maar we beginnen graag met het nieuws van de afgelopen dagen!

Want bij één van onze gastgezinnen zijn twee lieve kittens begonnen aan hun nieuwe leven! Chocolate mocht donderdag gaan beginnen aan zijn nieuwe leven! En gisteren heeft Cupcake haar koffertje gepakt. Zij kwamen met hun moeder bij ons in de opvang, maar hun moeder kon de zorg voor hun niet aan helaas… Dus zijn Chocolate en Cupcake met de fles groot gebracht door hun lieve pleegmama. En nu was het dus tijd om het nest te verlaten en mogen zij gaan opgroeien bij hun nieuwe families!

En gisteren kreeg kleine Sushi bezoek! Dit kleine grietje was een paar weken geleden bij ons binnen gekomen en al snel werd ze opgemerkt door mensen, die veel interesse in haar hadden. Sushi moest natuurlijk de quarantaineperiode nog door, moest haar vaccinatie nog krijgen en worden gesteriliseerd en gechipt. Maar inmiddels was dit allemaal gebeurd en gisteren zijn deze mensen voor haar gekomen en natuurlijk helemaal verliefd op haar geworden. En het was dan ook geen verrassing dat zij lekker mee naar huis is gegaan!

12 september 3

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Boef. Boef is een bijzonder mannetje, die een poos bij een pleegmoeder heeft gewoond, om te kijken of hij wat vertrouwen in mensen kon krijgen. Boef bleef dit moeilijk vinden en heeft waarschijnlijk een heel erg traumatische tijd gehad voordat hij werd gevangen. Hij had bijvoorbeeld ook een gebroken voorpootje gehad, wat scheef weer aan elkaar was gegroeid… Vorige week kregen wij een telefoontje van mensen die op zoek waren naar een kat die moeilijk plaatsbaar was. Zij verwachten niets van een kat en vinden het vooral fijn dat de kat gelukkig is. En in deze categorie viel Boef natuurlijk helemaal. Wij hebben Boef voorgesteld en deze mensen zijn kennis komen maken. Wij hadden natuurlijk al vertelt dat Boef waarschijnlijk geen contact zou maken en dat deed hij inderdaad ook niet. Maar desalniettemin wilden deze mensen Boef heel graag een kans geven en mocht hij mee. En wij hopen natuurlijk dat hij de komende tijd zal gaan wennen, vertrouwen zal krijgen en steun zal krijgen bij de andere kat van deze familie.

12 september 4

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met lieve Nina. Zij had Nina op de site gezien en wilde heel graag kijken wie zij in levende lijve was. En binnen een paar minuten zat Nina al bij de mevrouw op de schouder en heeft verder ook laten zien wat een ongelooflijk lief en leuk mopje zij is. En deze mevrouw wil haar dan ook graag adopteren. Zij komt Nina volgende week ophalen en dan kan zij gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

12 september 5

En vandaag was het de grote dag voor Sheila! Deze mensen hadden al kennis gemaakt met haar en vandaag kwamen zij haar ophalen. Dus lieve Sheila is vandaag ook begonnen met haar nieuwe leven!

12 september 6