Het was vandaag een drukke dag, met veel mailtjes en telefoontjes voor onze nieuwe honden!

En vandaag kwam er een heel oud hondje bij ons binnen, genaamd Binkie. Hij is 16 jaar en 7 maanden oud en hij vindt het hier natuurlijk ontzettend spannend allemaal en snapt er helemaal niets van… Zijn baasje is ook al heel oud en kon echt niet meer voor hem zorgen. Lieve mensen lieten Binkie 3 keer per dag uit, maar dat was niet meer voldoende voor dit oude hondje, hij moest gewoon echt vaker. En dat ging gewoon niet meer. Dus tot groot verdriet van het baasje van Binkie, kwam hij vandaag bij ons in de opvang. Hij verblijft in Veccio’s seniorenparadijs, waar hij in een woonkamer woont en altijd naar buiten of naar binnen kan, wat hij maar wil. Wij hopen dat hij nog een fijn thuis gaat vinden!

12 november 1

En vandaag is lieve Linda bij ons terug in de opvang gekomen en mag verder gaan herstellen! Zij bleek ook nog een enorm abces te hebben, die vandaag open is gemaakt, is gespoeld en nu mag gaan genezen. Al met al is Linda een sterke poes, ze heeft zoveel meegemaakt de laatste tijd en nog steeds is zij er, is zij intens lief en tevreden, wat een wonder <3. Linda zoekt straks natuurlijk nog een fijn plekje waar zij heel erg welkom is!

En een paar weken geleden mocht Bella op proef mee met een lieve mevrouw. En vandaag is zij officieel geadopteerd! Bella doet het geweldig goed in huis, is stapel op haar vrouwtje ( en andersom ) en Bella is echt thuis nu!

12 november 4