Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang. Met veel goed nieuws voor onze kanjers en natuurlijk de kerstveiling. Leuk dat jullie mee hebben gedaan :-). Komende maandag gaan wij de winnaars een mailtje sturen en dan sturen wij jullie gewonnen items snel toe!

Vandaag kwamen er mensen langs voor lieve Keona. Zij hadden eerder een hondje gehad, wat qua karakter leek op deze kleine meid. Zij hebben nog een prachtige grote hond, die hun kleine hondje erg miste, nadat deze was overleden. En toen zij Keona tegen kwamen op de site, wilden zij ontzettend graag kennis met haar maken. Zij hebben eerst met haar geknuffeld en vervolgens zijn zij, samen met hun andere hond kennis gaan maken en gaan wandelen. En dat ging allemaal zo goed, dat zij Keona heel graag wilden adopteren. Het digitale huisbezoek was al gebeurd en zodoende mocht Keona lekker mee naar huis en is haar nieuwe leven begonnen vandaag!

12 december 1

En er kwamen mensen langs voor lieve Helsinki. Deze mensen hebben al meerdere pointers en kruisingen hiervan bij ons geadopteerd. En toen zij Helsinki op de site zagen staan, hebben zij snel gebeld dat zij hem heel graag wilden ontmoeten. En vandaag zijn zij kennis komen maken en waren zij er al snel uit dat Helsinki heel erg welkom was! Dus Helsinki mocht lekker mee naar huis en mag heerlijk gaan genieten van een leven samen met zijn soortgenoten!

12 december 2

En lieve Garfield kreeg vandaag ook bezoek! Deze mevrouw was op zoek naar een rustige en lieve kat en zodoende kwam zij bij lieve Garfield uit. En met hem kwam zij dus kennis maken. Zij hebben uitgebreid kennis met elkaar gemaakt en zij leken geweldig goed bij elkaar te passen. En zodoende mocht Garfield dan ook lekker mee naar huis vandaag!

12 december 3

En lieve Micro kreeg vandaag ook bezoek! Deze mensen waren al heel enthousiast toen zij hem op de site hadden gezien en zij wilden heel graag kennis met hem komen maken. Micro is heerlijk wezen wandelen, heeft laten zien wat een vriendelijke knul hij is en deze mensen waren helemaal weg van hem. Wat wij ons natuurlijk voor konden stellen ;-). Zij hadden het digitale huisbezoek inmiddels gehad en deze mensen wilden hem dan ook heel graag mee naar huis nemen. Dus ook Micro is vandaag geadopteerd en begonnen aan zijn nieuwe toekomst!

12 december 4

En vandaag was het de grote dag voor kleine Butterfly. Dit prachtige meisje was een poosje geleden bij ons binnen gekomen en was direct welkom bij een lief pleeggezin, waar zij de afgelopen weken dus heeft gewoond en verwend is. De nieuwe familie van Butterfly had al kennis met haar gemaakt en vandaag was het zover dat zij echt mee naar huis mocht. Dus haar nieuwe toekomst is dus ook begonnen vandaag!

12 december 5

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Nairobi. Zij was natuurlijk welkom geweest bij andere mensen, maar helaas ging dat niet goed met een andere hond van deze familie. Dus Nairobi was weer helemaal beschikbaar en omdat zij een geweldig kanjer is, hebben wij haar voorgesteld aan de familie dit vandaag kennis met haar kwam maken. Deze mensen stonden op de wachtlijst voor een kanjer als Nairobi en daarom hebben wij haar voorgesteld en vandaag kwamen zij kennis maken met haar. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld, geknuffeld en hebben Nairobi beter leren kennen. En zij vinden haar geweldig. En dat is ze ook, beslist! Zij hadden alles al voorbereid voor haar komst en zij wilden Nairobi dan ook heel graag adopteren. Dus deze schat mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

12 december 6

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met kleine Abel. Afgelopen week hadden wij een filmpje van hem gedeeld op onze Facebookpagina en naar aanleiding daarvan kregen wij veel reacties. En vandaag kwamen er dus mensen kennis met hem maken. En Abel heeft laten zien dat hij echt een heerlijk ventje is en deze mensen vonden hem geweldig! En wilden hem heel graag adopteren. Dus Abel mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

12 december 7

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met Max! Deze lieverd hadden wij voorgesteld aan deze mensen en zodoende kwamen zij langs. Zij hadden altijd 5 katten gehad en in korte tijd hadden zij er 3 verloren… En het was stil in huis en zij waren dus op zoek. Zij kwamen voor Max, maar wilden ook heel graag kennis maken met de andere katten. Wij hadden nog 2 katjes in de opvang die nog een beetje verlegen waren en zodoende nog niet op de site stonden. En naast Max hebben zij ook met Ruby en Grey kennis gemaakt. En tja, dan zijn alle 3 de heren echt geweldig lief en hebben zij besloten dat zij ze alle 3 heel graag welkom wilden heten. Zij hebben een volledig afgesloten tuin voor hun katten en alle ruimte in en om huis voor ze. En dat is een heerlijk vooruitzicht voor deze kanjers. Dus Max, Grey en Ruby mochten mee naar huis vandaag en mogen gaan genieten van een nieuw en liefdevol leven!

12 december 8
Max
12 december 9
Grey
12 december 10
Ruby

En ook gisteren zijn er nog 2 van onze kanjers naar huis gegaan! Zowel Anne als Trabuco hadden al eerder bezoek gehad van hun families en gisteren was het zover dat zij beiden met hun nieuwe familie mee naar huis mochten!

12 december 11
Anne
12 december 12
Trabuco