Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

Want vandaag kreeg lieve Lia bezoek. Deze mevrouw was op zoek naar een hondje die goed bij haar zou kunnen passen en zodoende hadden wij Lia voorgesteld. Het digitale huisbezoek was al gebeurd voordat deze mevrouw kwam en zij was bij het zien van de foto’s ook al heel enthousiast. En vandaag heeft zij lieve Lia ontmoet, heeft met haar geknuffeld en gewandeld en heeft gezien hoe intens lief dit meisje is. En zij wilde haar dan ook heel graag een liefdevol thuis geven. Dus Lia mocht mee naar huis en is begonnen aan haar nieuwe toekomst.

11 november 1

En vandaag kwam er een mevrouw langs om kennis te komen maken met Costa, die wij aan haar hadden voorgesteld. Zij had ook haar digitale huisbezoek gehad en als Costa en zij elkaar leuk zouden vinden, dan kon ook zomaar haar nieuwe leven gaan beginnen. Deze mevrouw heeft heerlijk gewandeld met Costa, maar Costa was mogelijk net iets te sterk voor deze mevrouw. En zodoende hebben wij onze Lily voorgesteld. Samen hebben zij ook heerlijk gewandeld en deze mevrouw en Lily vonden elkaar geweldig. En zodoende heeft Lily haar nieuwe vrouwtje gevonden vandaag en is zij lekker mee naar huis gegaan!

11 november 2

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met Buddy. Wij hadden Buddy voorgesteld aan deze mevrouw, die op zoek was naar een lieve hond. Zij hebben lang met elkaar gewandeld, uitgebreid kennis gemaakt en ze waren beiden enthousiast. Deze mevrouw gaat nog een nachtje slapen over deze belangrijke beslissing en laat ons morgen weten of zij Buddy welkom zal heten. Nog even spannend voor lieve Buddy dus!

11 november 3