Het was vandaag een rustige dag in de opvang. Maar in het weekend en vrijdag zijn er wel bezoekjes aan de opvang geweest en hebben een aantal dieren hun gouden mandje gevonden!

Zo heeft lieve Flip vorige week bezoek gekregen van een mevrouw en zij vond hem geweldig! En zij wilde hem heel graag adopteren en heeft hem vrijdag opgehaald. Als laatste van zijn gezin is Flip ook begonnen aan zijn nieuwe leven!

11 mei 1

En er kwamen mensen kennis maken met Miekie. Zij hadden dit bijzondere dametje op de site gezien en wilden graag in levende lijve kennis komen maken. Zij wisten dat Miekie mogelijk niet direct tevoorschijn zou komen, maar dat was geen enkel probleem. Zij hebben Miekie ontmoet en er een nachtje over geslapen en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus de volgende dag hebben zij Miekie opgehaald en is zij aan haar nieuwe leven begonnen!

11 mei 2

En er kwam een gezin langs om kennis te maken met Sole. Zij wilden haar heel graag ontmoeten en zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Sole heeft laten zien wat een kanjer zij is! En zij waren heel erg enthousiast! Zij hebben haar dan ook mee naar huis genomen en als dat thuis ook allemaal zo goed gaat als we denken, dan heeft Sole haar eigen familie ook echt gevonden!

11 mei 3

En zaterdag kwam er een meneer langs voor Karel! Karel vindt de hele wereld spannend, maar deze meneer heeft ervaring en zag het toch heel erg zitten met Karel en is naar de opvang gekomen om kennis te maken. En zoals verwacht, zag hij het helemaal zitten met Karel en wilde hem graag adopteren. Dus Karel is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van een heel nieuw leven, samen met zijn nieuwe kattenbroers!

11 mei 4

En de kleine zusjes Noes en Noxy kregen zaterdag ook bezoek. Deze kleine grietjes waren zo vreselijk bang toen ze net bij ons binnen waren gekomen. Maar door ze veel aandacht te geven, begonnen ze al meer te ontdooien. En een eigen familie zou voor hun zo belangrijk zijn. En toen wij ze op de website hadden geplaatst, waren er al snel mensen die het met ze aan wilden gaan. En zaterdag kwamen er dus mensen kennis met ze maken. En zij wilden helemaal voor de zusjes gaan en ze een fijne en veilige plek bieden. Dus Noes en Noxy zijn mee naar huis gegaan en hopelijk worden ze hele leuke volwassen dames!

11 mei 5

En ook lieve Grass kreeg bezoek zaterdag! Er was ontzettend veel reactie op hem gekomen en zaterdag kwamen er dus al mensen kennis met hem maken. En tja, het was niet verwonderlijk dat deze mensen hem geweldig vonden en zij wilden hem heel graag adopteren. En zij komen hem deze week ophalen, zodat hij ook kan gaan beginnen aan zijn nieuwe leven!

11 mei 6

En Buck kreeg voor de tweede keer bezoek van de mevrouw die al eerder uitgebreid kennis met hem had gemaakt. Zij heeft opnieuw heerlijk met hem gewandeld en nogmaals kennis gemaakt. En zij wilde hem vervolgens heel graag adopteren. Dus Buck mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 mei 7

En vandaag kreeg Arap bezoek. Deze al wat oudere knul was bij ons gekomen nadat zijn baasje was overleden. Maar de mensen die vandaag kwamen kennis maken, waren heel erg gecharmeerd van hem en benieuwd naar hem! Zij hebben een heerlijke wandeling met hem gemaakt en gezien hoe en wie hij is. En zij wilden hem heel graag een fijne oude dag bieden. Dus Arap mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 mei 8