Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang. Vandaag zijn namelijk de foto’s gemaakt van onze nieuwe honden en, zoals iedereen in Nederland gemerkt heeft, waaide het nogal. Dus hebben wij een gedeelte van de foto’s binnen gemaakt en als het droog was, ook een gedeelte buiten. Helaas bleek onze computer helemaal kapot te zijn en konden de foto’s niet bewerkt worden. We hebben twee computers, waarvan er al 1 een poosje heel moeilijk doet, maar vandaag vond hij het dus genoeg geweest :-(. Gelukkig hebben we de andere computer nog, dus morgen gaan we proberen het op deze in orde te maken! Nog heel even geduld dus!

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met onze lieve Nina. Dit kleine meisje is gisteren vanuit Spanje bij ons binnen gekomen en wij hadden haar al voorgesteld aan mensen. Zij waren op zoek naar een hondje als Nina en toen wij wisten dat Nina binnen zou komen, hebben wij haar voorgesteld. Zij zijn vandaag lekker wezen wandelen, hebben met Nina geknuffeld en zij willen haar ontzettend graag adopteren. Zij halen haar over 2 weken op en dan kan haar nieuwe leven gaan beginnen!

11 maart 1

En vandaag kwamen er mensen langs om ons te verrassen. Zij hebben vaker geholpen met donaties verzamelen voor de opvang en hebben ook honden van ons geadopteerd. En vandaag kregen wij 350 euro overhandigd, door de lieve hond van de mevrouw die een schilderij had verkocht. Dit prachtige schilderij was door haar vader gemaakt en had zij verkocht, met als doel onze stichting steunen. Wat een fantastisch bedrag en wat geweldig dat we dat van de hond kregen ‘overhandigd’, met een grote strik, een kus en een knuffel! En daarbij kregen we ook een heerlijke mand voor onze senioren!

11 maart 3
11 maart 4

En vandaag was het de grote dag voor Inaya en Polly! Deze lieve dametje kregen wij weken geleden binnen, beiden met een pootprobleem, Inaya had nare breuken in haar voor- en achterpoot, Polly had een beschadiging aan haar achterpoot. Samen kwamen zij in een lief pleeggezin en daar hebben zij een aantal weken gewoond, zijn zij liefdevol verzorgd en opgevangen en daar zijn ook hun nieuwe baasjes op bezoek geweest. Deze mensen wilden deze meisjes heel graag een liefdevolle toekomst bieden en vandaag was het zover en werden de meisjes opgehaald! Zij hadden ook wat liefs voor hun gastgezin meegenomen en waren erg blij dat de meisjes mee mochten!

11 maart 6
11 maart 7