Het was vandaag een ontzettend drukke dag in de opvang en ook het nieuws van gisteren hebben jullie nog van ons tegoed!

Want gisteren kreeg lieve Rex bezoek en heeft eigenlijk al heel snel het hart van deze mensen gestolen. Deze mensen hadden Rex op de site gezien en wilden erg graag kennis met hem maken. Dus hadden zij een afspraak gemaakt om hem te bezoeken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld, geknuffeld en Rex heeft laten zien hoe leuk hij is. En deze mensen wilden hem ontzettend graag adopteren! Rex mocht mee naar huis, aangezien het digitale huisbezoek al vooraf was geweest en zijn nieuwe leven is dus van start gegaan!

11 juli 1

En er kwamen gisteren mensen kennis maken met Filou. Zij hadden deze knul op de de site gezien en waren nieuwsgierig naar hem geworden. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en Filou heeft laten zien hoe leuk hij is, nog wel onstuimig, maar ook heel lief en zij zagen het helemaal zitten met hem. Zij willen hem graag dingen gaan leren en Filou was dan ook welkom om bij hun te komen wonen. Ook zij hadden voorafgaand aan het bezoek het digitale huisbezoek gehad. Dus Filou mocht mee en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 juli 2

En lieve Brownie kreeg gisteren ook bezoek! Ook deze mensen hadden hem voorbij zien komen op de site en waren heel enthousiast. En gisteren hebben zij heerlijk met hem gewandeld, heeft Brownie laten zien wat een wonder van een hond hij is en waren deze mensen al snel heel blij met hem en wilden hem graag welkom heten! Ook zij hadden het digitale huisbezoek gehad en Brownie is lekker mee naar huis gegaan. En inmiddels hebben wij het eerste bericht al ontvangen en gaat het heel goed met hem!

11 juli 3

En de kleine Jochem heeft gisteren bezoek gehad en heeft laten zien wat een ongelooflijk grappig kereltje hij is! Deze mensen gaan goed nadenken of zij deze kleine ondeugd straks een fijn thuis gaan bieden en laten ons dit zo gauw mogelijk weten.

11 juli 4
Jochem is het wit met rode ventje!

En dan het nieuws van vandaag!

Vandaag mocht Spotje een proefdagje mee naar huis met haar nieuwe familie! Deze mensen hadden al kennis met haar gemaakt en vandaag mocht zij een dagje met hun mee. En dat ging geweldig goed en deze mensen vinden haar heel lief en willen haar graag haar laatste plekje bieden! Zo fijn voor deze oude dame. Spotje lekt wat urine, dus dat gaan wij eerst laten onderzoeken, of het mogelijk een blaasontsteking is of dit misschien gewoon bij haar ouderdom hoort. Beide opties zijn geen probleem voor deze mensen, maar het is heel fijn dat dit uitgezocht wordt. Dus nog even wat onderzoeken voor Spotje en dan staat haar mandje klaar voor haar!

11 juli 5

En vandaag heeft Bacardi officieel zijn eigen vrouwtje gevonden! Bacardi was bij een van onze gastgezinnen, omdat hij een beetje onzeker was. En daar logeerde een gezellige kat, die eigenlijk ook nog wel een klein broertje zocht. Dus zijn zij daar aan elkaar gekoppeld en dat ging meteen geweldig samen! Dus het vrouwtje van de logeerkat heeft Bacardi vandaag geadopteerd en Bacardi heeft nu een grote broer 😉

11 juli 6

En vandaag kwam er een gezin langs voor Amigo. Deze leuke knul waren zij tegen gekomen op de site en vandaag wilden zij heel graag kennis met hem maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en geknuffeld en Amigo heeft laten zien wat een heerlijk jochie hij is. En dat maakte dat deze mensen hem heel graag wilden adopteren. Zij hadden het digitale huisbezoek al gehad en zodoende mocht Amigo lekker mee naar huis en mag hij gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 juli 7

En ook Peresio kreeg vandaag bezoek! Deze mensen wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken, met hem knuffelen en hem leren kennen. En dat is vandaag dan ook gebeurd! Peresio ging meteen knuffelen met de mevrouw en liet zien hoe aanhankelijk hij is. Zij hebben vervolgens gewandeld en Peresio was in alles het hondje wat zij zochten. En zij hadden het digitale huisbezoek ook gehad, dus Peresio was welkom om mee naar huis te gaan en ligt vanavond thuis is zijn eigen mandje!

11 juli 8

En vandaag werd er een kitten weer opgehaald door zijn baasje! En dat is iets dat wij niet zo vaak zien natuurlijk. De meeste kittens worden ergens achtergelaten en dat stemt ons vaak zo verdrietig. Maar vanmorgen kwam er een bezorgde meneer om zijn kleine ventje op te halen. Hij was hem ontsnapt en tijdens zijn zoektocht kwam hij erachter dat hij opgehaald was door de dierenambulance en hij bij ons was gebracht. Blij om te zijn herenigd, zijn zij samen weer lekker naar huis gegaan!

11 juli 9

En vandaag kreeg Loca opnieuw bezoek en vandaag met een aantal honden van haar nieuwe familie. Want het moest natuurlijk klikken met de andere oudjes van deze familie. En dat ging allemaal uitstekend en Loca mocht dan ook mee naar huis vandaag! Deze 14 jarige dame mag haar laatste stukje leven gaan genieten en dat is heerlijk voor haar <3

11 juli 10

En vandaag was het de grote dag voor Delia, Grizio en Srio! Zij hadden allen al eerder bezoek gehad van hun nieuwe families en vandaag werden zij opgehaald en zijn aan hun toekomst begonnen!