Het waren de afgelopen dagen best hele drukke dagen en natuurlijk heel erg warm. Maar jullie hebben nog wat nieuwtjes van ons tegoed, die wij graag met jullie delen!

Want vorige week vrijdag zijn er mensen langs geweest voor Kelly. Dit meisje heeft niet zo lang meer te leven, maar ondanks dat, wilden deze mensen heel graag kennis met haar maken. Zij zijn vrijdag dus langs geweest, hebben kennis met haar gemaakt en wilden haar heel erg graag een liefdevol laatste stukje leven bieden. En gisteren hebben zij Kelly opgehaald en is zij aan haar nieuwe stukje leven begonnen, wat heerlijk voor haar!

11 augustus 1

En afgelopen vrijdag hebben nog 2 van onze bijzondere kanjertjes een heel fijn thuis gevonden! Veel zorgen hebben wij natuurlijk om Caramel gehad en zijn ontzettend blij geweest dat zij erdoor is gekomen en haar oogjes zelfs mocht behouden. En afgelopen vrijdag kwamen er mensen kennis maken met Caramel en Biscuit en zij wilden ze ontzettend graag adopteren. Dus de kleine meisjes mochten mee naar huis en het grote genieten is begonnen!

11 augustus 2

En er kwam een gezin langs voor Catootje en Pippa! Catootje en Pippa kwamen los van elkaar bij ons binnen, maar hadden ongeveer dezelfde leeftijd, leken zelfs op elkaar en vonden elkaar heel erg leuk en lief. Dus wij waren op zoek naar lieve mensen die hun bieden wilden adopteren. Het gezin heeft vrijdag kennis met ze gemaakt en vond ze geweldig leuk en lief en zij wilden de jongedames heel graag adopteren. Dus Catootje en Pippa mochten mee naar huis en hebben nu ook een eigen familie!

11 augustus 3

En afgelopen zaterdag kwam er een gezin langs om kennis te maken met Twix. Zij hadden dit kleine ventje op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Zij hebben hem ontmoet, met hem gespeeld en geknuffeld en zij vonden hem ontzettend leuk. En wilden hem heel graag adopteren! Dus Twix mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn eigen familie!

11 augustus 4

En kleine Yoshi mocht afgelopen zaterdag ook naar zijn nieuwe familie verhuizen! Hij had al eerder bezoek gehad in zijn gastgezin van zijn nieuwe familie. Maar zaterdag was het zover dat hij echt mee naar huis mocht en zijn nieuwe leven is dan ook begonnen!

11 augustus 5

En ook Arap heeft voor de tweede keer bezoek gehad! Deze meneer was al eerder kennis met hem wezen maken en nu heeft hij opnieuw lekker wat tijd met Arap doorgebracht. Komend weekend neemt hij zijn eigen hond mee en hopelijk is er een klik tussen beiden!

11 augustus 6

En gisteren kwam er een gezin langs voor de kleine Mulan. Maar toen zij bij ons kwamen en wat tijd met de kittens doorbrachten, was er eigenlijk een enorme klik met Pocahontas. En het is natuurlijk van belang dat er veel gevoel zit bij het diertje dat je wilt adopteren. Dus zij hebben voor de kleine Pocahontas gekozen en willen haar heel graag adopteren. Zij komen haar volgende week ophalen, wanneer de kleine meid er helemaal klaar voor is!

11 augustus 7