Het waren vandaag en ook gisteren drukke dagen in de opvang! Met heel veel goed nieuws 🙂

Het is misschien goed te vermelden hoe wij nu te werk gaan met de adopties van de honden. Jullie zijn natuurlijk gewend dat wij een huisbezoek doen bij alle potentiële adoptanten. Maar door de Coronacrisis is dat natuurlijk niet mogelijk. En daarom doen wij tegenwoordig een digitaal huisbezoek en zijn wij uitgebreid met de adoptanten in gesprek alvorens zij kennis komen maken met de hond waar zij interesse in hebben. Dus wij zijn nog steeds zorgvuldig met de plaatsingen, maar lijkt het soms alsof er niets gebeurd. Dus vandaag vandaag even de uitleg van hoe het nu allemaal werkt vanuit de opvang.

Gisteren kreeg Shasta voor de tweede keer bezoek en dit keer hadden deze mensen hun hond ook bij zich. En gezamenlijk hebben zij heerlijk gewandeld en geknuffeld en de honden kennis laten maken. En dat ging allemaal heel erg goed. En deze mensen wilden Shasta dan ook heel graag adopteren. Dus Shasta mocht mee naar huis en mag nu gaan genieten van haar nieuwe leven!

11 april 1

En er kwam een gezin langs voor Beccy. Zij hadden deze schoonheid op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en kennis met haar gemaakt. En zij vinden haar net zo leuk als dat zij hadden verwacht. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Beccy mocht mee naar huis en mag nu gaan genieten van haar nieuwe leven!

11 april 2

En er kwamen mensen langs om in levende lijve kennis te maken met Amiga en met Alegria. Zij wilden beide meisjes graag ontmoeten en dat is gisteren dan ook gebeurd. En zij vielen na de kennismaking vooral heel erg voor Amiga! En zij wilden heel graag kijken hoe alles thuis zou gaan met de kleine meid en daar geven wij natuurlijk de ruimte voor. Dus Amiga is op proef mee naar huis gegaan en mag daar laten zien wat een geweldig meisje zij is!

11 april 3

En er kwam een mevrouw langs om kennis te maken met Charlotte. Zij had Charlotte op de site gezien en wilde heel graag zien hoe zij is. Dus heeft zij met haar gewandeld en kennis gemaakt en was heel blij dat deze jongedame het prima kan vinden met katten. En zij wilde Charlotte dan ook graag adopteren! Dus Charlotte mocht mee naar huis en heeft nu een plekje waar zij veilig is, waar zij niet direct van alles hoeft en waar zij kattenbroertjes en -zusjes heeft 🙂

11 april 4

En er kwamen mensen kennis maken met Luna! Zij hadden deze vrolijke dame op de site zien staan en waren nieuwsgierig geworden naar wie en hoe zij in het echt is. Dus gisteren hebben zij heerlijk met haar gewandeld, met haar geknuffeld en heeft Luna laten zien wie zij is. Deze mensen wilden graag het weekeinde nadenken of zij Luna een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dat volgende week weten. Dus wordt vervolgd!

11 april 5

En gisteren werd Sam opgehaald door zijn nieuwe baasjes! Hij had donderdag kennis met zijn nieuwe baasjes kennis gemaakt en zij hadden er een nachtje over geslapen. En zij hebben besloten helemaal voor hem te gaan en hebben hem gisteren opgehaald!

11 april 6

En vandaag was het ook een drukke dag in de opvang! En wij beginnen graag met het nieuws dat Alberquito mee naar huis mocht vandaag! Afgelopen week hadden zijn nieuwe baasjes al kennis met hem gemaakt en zij wilden hem heel graag adopteren. En vandaag zijn zij hem op komen halen. Dus ook deze kanjer heeft eindelijk zijn eigen familie gevonden en mag weer gaan genieten van een leven in huis!

11 april 7

En vandaag kwamen er mensen langs om kennis te komen maken met Roca. Zij hadden deze kanjer gezien op de site en waren nieuwsgierig naar haar geworden. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Roca heeft laten zien wie en hoe zij is. En dat vonden deze mensen helemaal leuk! En zij wilden haar dan ook graag adopteren. Dus Roca is vandaag mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

11 april 8

En ook Ciclon kreeg vandaag bezoek van een familie die hem heel graag wilden ontmoeten. Zij hebben vandaag uitgebreid kennis met hem gemaakt en gezien en gemerkt hoe ongelooflijk lief hij is. Ciclon is echt een heerlijke knul en heel rustig en charmant en dat heeft hij echt laten zien vandaag. En deze mensen wilden hem dan ook heel erg graag een fijn thuis beiden! Dus Ciclon mocht ook mee naar huis vandaag en mag ook gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 april 9

En vandaag kreeg lieve Florito bezoek van mensen en de hond van deze mensen. Zij hebben lekker op het terrein kennis met elkaar gemaakt en alvast gerent en gespeeld. En zij hebben heerlijk gewandeld en deze mensen hebben een goed beeld gekregen van Florito. Zij gaan het weekeinde nadenken of zij Florito een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dat volgende week weten. Nog even spannend voor hem!

11 april 10

En er kwam een familie kennis maken met Demen vandaag. Wij hadden natuurlijk al contact met elkaar gehad over het kleine kereltje en vandaag was het de grote dag voor de kennismaking. Dit gezin heeft vandaag met hem geknuffeld, gewandeld en hem wat beter leren kennen. En zij zien het helemaal zitten om hem een fijn thuis te bieden. En zij wilden hem graag adopteren. Dus Demen is ook mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

11 april 11

En vandaag kwamen er mensen langs om kennis te maken met Esme. En Esme heeft vandaag laten zien wat een heerlijke dame zij is! Zij is mee wezen wandelen en heeft vervolgens laten zien wat een rustige en stabiele dame zij is. En deze mensen waren dan ook heel erg blij met haar en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus ook Esme mocht vandaag mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

11 april 12