Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

Gisteren was het ook rustig in de opvang, maar toen heeft één van onze langzitters bezoek gehad en heeft haar eigen familie gevonden! Want deze mensen kwamen speciaal langs voor lieve Kaatje! Zij hadden haar, en nog een paar andere katten, op de site gezien en wilden erg graag kennis komen maken. En Kaatje heeft ze helemaal ingepakt met wie zij is en hoe ontzettend lief zij is! En deze mensen wilden haar ontzettend graag een heel fijn plekje bieden. Dus Kaatje is gisteren verhuisd en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

10 september 1

En vandaag mocht Ed zijn koffertje gaan pakken! Deze mensen hadden Ed een aantal weken geleden gevonden en Ed is toen bij ons gebracht. En als hij opgeknapt was, wilden zij hem graag een liefdevol thuis bieden. Inmiddels was Ed een stevig en gezond ventje geworden en mocht hij vandaag lekker mee naar huis!

10 september 2

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met Beer! Deze speciale knul is van heel ver gekomen. Toen hij bij ons binnen kwam was hij er slecht aan toe, erg vermagerd en met vreselijke wonden in zijn gezicht. Weken van zorgen gingen voorbij en Beer heeft laten zien hoe graag hij wilde leven. En na al die weken was hij er helemaal doorheen, was zijn gezicht genezen, was hij helemaal op gewicht en kon hij op zoek naar een fijn thuis. En vandaag heeft hij dit gevonden. Want zijn nieuwe vrouwtje vindt hem geweldig en wil hem heel graag gelukkig maken. Zij komt hem snel ophalen en dan kan ook Beer gaan beginnen met zijn nieuwe leven!

10 september 3