Het was vandaag een redelijk drukke dag en ook gisteren is er bezoek geweest. Maar eerst willen wij graag nog het goede nieuws van begin van de week vertellen, dat heeft u namelijk nog van ons te goed.

Afgelopen maandag kreeg Turco namelijk bezoek van mensen die anderhalf jaar geleden een mooie herder dame bij ons hebben geadopteerd. Zij zochten een maatje voor haar en hadden Turco op de website gezien. Toen zij van ons op tweede paasdag een telefoontje kregen dat Turco weer beschikbaar was, zijn zij dan ook gelijk in de auto gestapt en naar onze opvang gereden.  Wind, regen en hagel hebben zij getrotseerd om samen met hun eigen hond en Turco een flinke wandeling te maken. En zij waren er alle drie helemaal uit… Turco mocht mee naar huis! Wij hebben al wat berichten en foto’s gezien en volgens ons heeft Turco het helemaal getroffen.

10 april 1

En gisteren was er bezoek speciaal voor Denzel. Deze mevrouw heeft ook al een hond bij ons geadopteerd, had Denzel op de website gezien en zij wilde hem graag een fijn thuis geven. Zij heeft bij ons uitgebreid met hem kennisgemaakt en fijn gewandeld. De klik was er en zij kan Denzel geven wat hij nu in zijn leven nodig heeft. Dus Denzel mocht met haar mee.

10 april 2

Vandaag was het de grote dag voor Gringo. Deze mensen hebben ervaring met boxers en hadden al eerder uitgebreid met deze kerel kennisgemaakt. Zij kwamen hem vandaag ophalen en na enthousiast van ons afscheid te hebben genomen, ging Gringo net zo enthousiast mee naar zijn nieuwe thuis!

10 april 3

Ook de twee lieve meiden Mar en Adele kregen vandaag bezoek. Wij hadden deze week uitgebreid contact gehad met deze mevrouw. Wij zien namelijk wel hoe de meisjes langzaam ontdooien, maar weten ook heel goed dat zij nog meer tijd nodig hebben. Zij heeft hier met ze kennisgemaakt en Mar en Adele hebben laten zien wie zij zijn. Deze mevrouw heeft er goed over nagedacht en wil beide meiden een fijne toekomst geven. Dus ook Mar en Adele mochten mee naar huis.

10 april 4

En vandaag was er weer bezoek voor Cooper. Eerder in de week was deze mevrouw al langsgekomen en had zij met enkele honden kennisgemaakt, waaronder met Cooper. Omdat zij zeker wil weten of zij Cooper de juiste plek kan geven, is zij vandaag nog een keer samen met haar zus gekomen. Zij hebben samen een fijne wandeling gemaakt en deze mevrouw gaat dit weekend goed nadenken en laat ons maandag haar besluit weten.

10 april 5

Ook zijn er gisteren en vandaag een afstandshond en -kat binnengekomen. Wij gaan de komende dagen gebruiken om hen beter te leren kennen en zullen ze daarna aan u voor gaan stellen.