Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang!

En vandaag kwam er een gezin kennis maken met Scooby. Dit gezin was op zoek naar een leuke gezinshond en wij hadden Scooby aan ze voorgesteld. Zij waren al enthousiast over hem en vandaag was het de grote dag dat zij ook echt kennis met hem kwamen maken. Zij hebben een heerlijke lange wandeling gemaakt en uitgebreid kennis gemaakt en ze waren het er anoniem over eens dat zij Scooby heel graag wilden adopteren. Dus Scooby mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

1 mei 1

En Tiburon kreeg vandaag voor de tweede keer bezoek van zijn nieuwe familie. Vorige week waren zij al kennis komen maken en vandaag hadden zij ook hun andere hondje bij zich, om te kijken of zij elkaar leuk vonden. Zij hebben samen weer heerlijk gewandeld en met beide honden ging het prima. En zij willen Tiburon dan ook graag welkom heten! Maandag komen zij hem ophalen en dan kan hij gaan beginnen met zijn nieuwe leven!

1 mei 2

En ook Desi kreeg vandaag bezoek! Deze mensen hadden haar op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met Desi maken. Desi was heel enthousiast en heeft een heerlijke wandeling met hun gemaakt, heeft vervolgens hier in de opvang nog laten zien wat een kanjer zij is en deze mensen zijn heel enthousiast. En willen haar heel graag adopteren. Zij komen haar dan ook graag volgende week ophalen en dan mag ook Desi gaan beginnen met haar nieuwe leven!

1 mei 3

En lieve Nala kreeg vandaag voor de tweede keer bezoek van mensen die vorige week kennis met haar hadden gemaakt. Zij hadden nu hun andere hond ook bij zich, om te kijken wat zij van elkaar vonden. En ondanks dat hun eigen hond best nog heel jong en enthousiast is, vond Nala dat allemaal prima en zoals wij van haar gewend zijn, bleef zij haar kalme zelf en vond het heel gezellig allemaal. En deze mensen waren er dan ook helemaal uit, Nala was van harte welkom om bij hun te komen wonen. Dus deze 10-jarige dame is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

1 mei 4

En lieve Kitty kreeg vandaag bezoek van mensen die haar op de site hadden gezien. Zij waren heel enthousiast en wilden heel graag in levende lijve kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en vervolgens nog een poosje hier in de opvang kennis met haar gemaakt. En Kitty heeft laten zien wat een ongelooflijk leuke dame zij is. Deze mensen willen volgende week heel graag nogmaals kennis met haar maken en komen dan graag terug. Dus wordt vervolgd.

1 mei 5

En vandaag kreeg Panacotta bezoek. Deze mensen wilden Panacotta heel graag ontmoeten en hadden hun eigen hond ook bij zich. Omdat Panacotta niet wilde wandelen, is er besloten Panacotta en hun hond samen op een speelveld te laten. Zodat zij zich vrij konden bewegen en Panacotta zich kon laten zien zoals zij is als zij ergens vertrouwd is. Deze mensen hebben hier ook uitgebreid kennis met haar kunnen maken en zij zien hoe bang ze is, maar ook hoe slim zij is en hoe ontzettend lief. En hebben thuis alle ruimte en gelegenheid om haar veiligheid te bieden. En zij willen haar dan ook graag adopteren. Zij gaan wachten op het huisbezoek en hopelijk mag Panacotta daarna gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

1 mei 6

En Giovanni kreeg vandaag ook opnieuw bezoek. Hij had vorige week al bezoek gehad van een gedeelte van een gezin en vandaag kreeg hij opnieuw bezoek en mocht hij opnieuw laten zien wat een bijzondere knul hij is. Zij hebben gewandeld met hem en hem weer wat beter leren kennen en vinden hem ontzettend lief. Nu iedereen in het gezin hem heeft ontmoet, gaan zij gezamenlijk overleggen of Giovanni bij hen kan komen wonen. Wordt vervolgd.

1 mei 7

En ons kleinste hondje kreeg vandaag ook bezoek! Bishop is klein maar dapper, eigenwijs, stoer en onverschrokken en deze mensen wilden heel graag kennis met het kleine meisje maken! Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Bishop heeft laten zien wat een grappig meisje zij is. En omdat wij hadden geschreven dat zij zo gek is op balletjes, hadden zij een mini-balletje voor haar meegenomen. En die vond zij helemaal fantastisch! Zo schattig! Deze mensen vonden Bishop dan ook echt een heel leuk hondje en zij wilden haar graag adopteren. Dus Bishop mocht vandaag haar koffertje pakken en is begonnen aan haar nieuwe leven !

1 mei 8

En vandaag kreeg Elias bezoek! Deze mensen wilden hem heel erg graag ontmoeten, nadat zij hem op de site hadden gezien. Zij hebben een heerlijke wandeling met hem gemaakt, met hem geknuffeld en Elias heeft laten zien wat een ongelooflijk leuke knul hij is. Maar ook dat hij nog wel het een en ander moet leren. En juist dat vinden zij ontzettend leuk! Zij wilden Elias dan ook graag een fijne plek bieden en hij was welkom om mee naar huis te gaan! Dus Elias is mee naar huis gegaan en is begonnen aan zijn nieuwe leven!

1 mei 9

En er kwamen mensen kennis maken met Salma. Zij waren op zoek naar een fijne en leuke hond, die rustig wat ouder mocht zijn, maar heel lief was. En zodoende hebben wij Salma aan hun voorgesteld. Een heerlijke, stabiele en erg leuke dame! Zij hebben heerlijk met Salma gewandeld en Salma heeft laten zien wat een geweldige dame zij is. Deze mensen gaan het weekeinde nadenken of Salma bij hun past en laten ons volgende week weten of Salma welkom is. Dus nog even spannend voor deze kanjer.

1 mei 10

En er kwamen mensen langs voor lieve Katalina. Zij hadden haar op de website voorbij zien komen en waren heel enthousiast en zij wilden haar heel graag ontmoeten. Dus vandaag zijn zij naar de opvang gekomen om kennis met haar te maken. En daar hebben zij gezien hoe bijzonder zij is, hoe stabiel en sociaal, hoe leuk en slim en vooral hoe lief zij is. En dat was allemaal wat zij zochten in een hond. Dus zij wilden Katalina heel graag adopteren en zij mocht lekker mee naar huis vandaag en is dus ook begonnen aan haar nieuwe leven!

1 mei 11