Het waren gisteren en vandaag redelijk rustige dagen in de opvang en vooral het weer maakt dat onze dieren weer erg aan het genieten zijn! Zij mogen de hele dag lekker buiten spelen en zij genieten van de zon, samen met ons!

En u heeft nog wat nieuwtjes van ons tegoed!

Want afgelopen weekend kwamen er mensen kennis maken met onze katten. Zij hadden Francien gezien en zij wilden heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben uitgebreid met haar geknuffeld en kennis gemaakt en ook hebben zij met de andere katten kennis gemaakt. Maar het was Francien waar zij helemaal voor vielen en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Francien mocht mee naar huis en is inmiddels aan het genieten van haar nieuwe leven!

1 juni 1

En afgelopen vrijdag kreeg lieve Cholo bezoek. Deze lieve knul was deze mensen opgevallen en zij wilden heel graag kennis met hem maken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en Cholo heeft laten zien wat een lieve vent hij is. Zij zijn zowel zaterdag als zondag nogmaals voor hem langs gekomen, hebben heerlijke wandelingen met hem gemaakt en uitgebreid geknuffeld en gisteren zijn zij hem op komen halen en is hij aan zijn nieuwe leven begonnen. Heerlijk dat hij nu ook een fijn thuis heeft!

1 juni 2

En wij hadden bij één van onze pleeggezinnen lieve Snoes. Snoes was bij ons terug gekomen omdat ze diabetes kreeg en haar vrouwtje haar niet de zorg kon bieden die zij zo nodig had. Bij het pleeggezin was Snoes helemaal goed ingesteld op de insuline en het ging zelfs zo goed, dat zij geen insuline meer nodig had, enkel speciaal dieetvoer. En toen het zover was dat zij op zoek kon naar een nieuw thuis, melde zich lieve mensen voor haar. Zij wilden haar heel graag adopteren en als het nodig was in de toekomst, was het geen probleem om haar weer insuline te gaan geven. Zij hadden een paar weken geleden al kennis gemaakt met lieve Snoes en afgelopen vrijdag zijn zij haar op komen halen. Dus Snoes is ook begonnen aan haar nieuwe leven!

1 juni 3

En er kwamen mensen langs voor lieve Nora. Zij hadden jaren geleden ook een hond bij ons geadopteerd, welke helaas was overleden. En toen zij bij ons op de site keken, zagen zij Nora en wilden gisteren heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en Nora wat beter leren kennen. Eerst vond Nora deze mensen wat spannend, maar na de wandeling en wat knuffels was Nora helemaal los gekomen en vond het heel gezellig dat zij er ook waren. Deze mensen vonden haar helemaal geweldig en wilden haar ontzettend graag adopteren. Dus Nora mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

1 juni 4