Het waren de afgelopen dagen best drukke dagen in de opvang. En we hebben daarom ook weer heel wat nieuwtjes te melden!

Afgelopen donderdag kreeg Sauron bezoek. Deze mevrouw had hem op de site zien staan en wilde heel graag in levende lijve kennis met hem komen maken. Zij heeft heerlijk met hem gewandeld en Sauron en zij hebben uitgebreid kennis met elkaar gemaakt. En deze mevrouw ziet het helemaal zitten met hem en wil hem heel graag adopteren. Het digitale huisbezoek was voordat ze kwam al geweest en komende maandag komt zij deze kanjer ophalen!

1 augustus 1

En afgelopen donderdag kwam er een mevrouw kennis maken met Coconut. Zij is hiervoor naar het gastgezin waar Coconut woont gegaan en heeft daar de kleine meid ontmoet. En daar was ook nog Snuggles, het kleine broertje van Coconut, die een beetje bijzonder is. En ook met hem heeft zij kennis gemaakt. En tja, dan is het best een beetje lastig om te kiezen. En zij heeft de afgelopen dagen dan ook nagedacht en besloten ze beiden te adopteren. Dus Coconut en Snuggles hebben samen een liefdevol thuis gevonden!

En gisteren kreeg lieve Blacky bezoek! Deze mevrouw had Blacky voorbij zien komen en was geraakt door wie hij is en wilde heel graag kennis met hem komen maken. Het digitale huisbezoek was al geweest voordat ze kwam en als het goed zou klikken, dan zou hij direct mee naar huis mogen. Zij heeft heerlijk met Blacky geknuffeld en kennis gemaakt en omdat het zo warm was, heeft zij een klein stukje met hem gewandeld. En toen zij hier even zat, legde Blacky zijn hoofd op haar been, zo schattig. Dus het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten en deze mevrouw wilde Blacky heel graag adopteren. Hij mocht dus mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

1 augustus 4

En gisteren kreeg de kleine Twinkle ook bezoek. Dit kleine ventje was niet zo lang geleden bij ons binnen gekomen en deze mensen hadden hem op de site gezien en wilden graag voor hem komen. Dus gisteren hebben zij kennis gemaakt, gezien hoe leuk Twinkle is en zij wilden hem heel graag een fijne toekomst bieden! Dus Twinkle mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

1 augustus 5

En lieve Ollie is gisteren naar huis gegaan! Hij had onlangs al bezoek gehad van zijn nieuwe vrouwtje en gisteren was het zover dat hij mee mocht! Dus ook deze bijzondere jongen mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

1 augustus 6

En vandaag kwamen er mensen langs voor Selmia. Zij hebben eerder een hond bij ons geadopteerd en kwamen op onze site Selmia tegen en zij wilden heel graag kennis met haar maken. Zij hebben lekker met elkaar gewandeld en Selmia heeft laten zien wat een ontzettend leuke en vooral ook lieve dame zij is. En dan vonden zij ook en zij wilden haar dan ook heel graag adopteren. Dus Selmia mocht mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

1 augustus 7

En vandaag kwam er een meneer kennis maken met Arap. Hij had Arap op de site gezien en wilde heel graag kennis komen maken. Hij heeft met Arap gewandeld en Arap heeft laten zien wij hij is! En deze meneer is enthousiast over hem en wil volgende week graag komen met zijn eigen hondje. Om te kijken hoe Arap en zij elkaar vinden. Dus wordt vervolgd!

1 augustus 8

En vandaag zijn lieve Billy en Milou geadopteerd! Deze mensen hadden al eerder kennis met deze lieve jongelui gemaakt en vandaag was het dan zover dat ze echt mochten gaan verhuizen!

1 augustus 9