​Het waren gisteren en vandaag redelijk rustige dagen in de opvang. Maar wel weer een aantal nieuwtjes gelukkig! 

Want gisteren kreeg Costa bezoek! Deze lieve griet liep al op het pleintje bij ons toen haar nieuwe familie kennis kwam maken. En het was zo schattig te zien dat zij heel hard naar ze toe rende en meteen enthousiast kennis kwam maken. Over een goede eerste indruk gesproken ;-). Deze familie heeft kennis met haar gemaakt, met haar gewandeld en geknuffeld en zij waren helemaal weg van haar. En wilden haar dan ook heel graag adopteren. Costa is dan ook mee naar huis gegaan gisteren en is begonnen aan haar nieuwe leven! 

1 april 1

En gisteren kwamen er mensen kennis maken met lieve Miepie! Dit poesje was een paar weken geleden bij ons binnen gekomen en is een beetje bijzonder. Zij vindt nieuwe dingen wat spannend en snapt lang niet alles. Maar ze doet erg haar best en ze is een lieverdje. Deze mensen hadden haar in het kattenblad Majesteit zien staan en wilden heel graag in levende lijve kennis komen maken. Zij hebben haar ontmoet en haar een beetje beter leren kennen en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Miepie is gisteren mee naar huis gegaan en mag nu gaan genieten van haar nieuwe leven! 

1 april 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Shasta. Zij hadden haar op de site zien staan en wilden heel graag zien hoe zij in het echt is. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en Shasta heeft ook laten zien hoe en wie zij is. Deze mensen gaan nadenken of zij haar een fijne toekomst kunnen bieden en laten ons dit vrijdag weten! 

1 april 3

En er kwamen mensen kennis maken met zowel Laura als met Sole. Zij hadden beide dames op de site gezien en waren benieuwd of één van hen bij hun zou kunnen passen. Zij hebben heerlijk gewandeld en kennis gemaakt met de beide dames en vielen heel erg voor Laura. En haar wilden zij heel graag adopteren. En Laura mocht dan ook mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van een heel nieuw leven! 

1 april 4

En vandaag was het de grote dag voor de broers Zipi en Zape! Zij zijn vandaag opgehaald door hun nieuwe baasjes en mogen gaan genieten van hun nieuwe leven! 

1 april 5
Zipi
1 april 6
Zape