Zoya: een lief, leuk en schattig dametje van 3 jaar jong. Zoya is als vondeling bij ons binnen gekomen en dit lieve meisje bleek niet gemist te worden. En nu mogen wij haar helpen zoeken naar een gouden mandje.

Zoya is een schattig dametje, ook om te zien ze is namelijk erg klein. Zij is vaak in eerste instantie wat afwachtend en springt vreemde mensen niet direct in de armen. Maar al snel komt zij bij je en is zij ook erg enthousiast over je aanwezigheid! Zij komt dan helemaal bij je en geniet van de aandacht die zij krijgt. Zodra je geen tijd of zin meer hebt, gaat zij weer tevreden ergens liggen.

Zoya leeft hier samen met andere katten en dat vind zij prima. Ze voelt geen behoefte om met ze te spelen, maar samen met ze leven is geen probleem. Ze zou haar toekomstige huis dus kunnen delen met een kat.

Honden is zij niet gewend en zij vind ze ook echt heel eng. Daarom plaatsen we haar niet met een hond.
Zij is gewend om buiten te komen en zij vind het ook heerlijk om een frisse neus te halen. Ook ligt ze graag in de zon te slapen. We zoeken dan ook een plekje voor haar waar ze in de toekomst naar buiten kan.
Zoya is erg vriendelijk, maar een gezin met kinderen past niet helemaal bij haar. Als zij op bezoek komen is dat uiteraard geen probleem!

Een leuk en lief grietje dus die heel graag een liefdevolle familie vindt!

Zoya - Gereserveerd 2