Zoë en Diesel; twee vreselijk lieve, schattige en gezellige katten die samen op zoek zijn naar een gouden mandje. Zoë en Diesel zijn broer en zus en zijn nu ruim 4 jaar jong. Zij hebben al die tijd bij een liefdevolle familie gewoond, maar helaas konden zij hier niet langer blijven. Daarom zijn zij opzoek naar mensen die hun geweldig vinden!

Zoë en Diesel waren hier ook direct erg open naar iedereen! Zij zijn lief en vinden aandacht erg fijn! Diesel zal iets sneller zijn eigen ding doen, bijvoorbeeld spelen met speelgoed. Maar Zoë blijft graag bij je knuffelen! Maar als je ’s avonds een dekentje pakt op de bank, komt ook Diesel heel graag bij je liggen. 😉

Zoë en Diesel zijn erg sociale katten en kunnen eigenlijk met iedereen. Zij zijn honden gewend en dronken samen uit de waterbak. Zij hebben met kinderen gewoond en waren hier ook lief tegen.
Natuurlijk zouden ze in een nieuw huis hier even aan moeten wennen, maar dat zal helemaal goed komen!

Ze zijn niet gewend om naar buiten te gaan, al konden ze wel in de ren. Zij zullen het dus prima vinden om als binnen katten te leven, mits zij natuurlijk voldoende aandacht en uitdaging krijgen.

Eigenlijk zijn zij dus twee hele leuke, makkelijke en ook knappe katten, die heel graag mensen blij zouden maken met hun komst!
Neem u gauw contact met ons op voor een kennismaking?