Zipi en Zape: een heel erg leuk, gezellig, lief en ondeugend stel van bijna 2 jaar oud, dat samen op zoek is naar een huis! Zipi en Zape zijn gevonden toen zij nog erg jong waren. Zij zijn liefdevol opgevangen bij lieve mensen in Spanje en zijn daar opgegroeid tot hele leuke kerels! En wij mogen ze nu helpen zoeken naar een leuke plek waar ze meer dan welkom zijn!

Toen Zipi en Zape binnenkwamen, vonden zij alles nog wel wat spannend. Maar al gauw kwamen er twee erg leuke en sociale katten tevoorschijn! Zipi is de meest aanwezige. Zodra hij ons hoort, komt hij al naar de deur gelopen en wacht ons al spinnend op. Zipi vindt knuffelen het geweldigste wat er is en als hij te lang moet wachten, klimt hij zelf wel in je. 😉 Zape is iets rustiger en iets minder opdringerig, maar wel net zo lief! Ook Zape houdt erg van knuffelen en kan daar ook erg van genieten. Het schattige is dat Zipi en Zape elkaar ook veel kopjes en liefde geven. Ook spelen zij erg graag samen en dat maakt ook dat wij voor hun samen een huis zoeken.

Zipi en Zape zijn beide nog jong en af en toe ook ondeugend, maar dat hoort er natuurlijk bij! Zij verblijven hier ook met andere katten en dit gaat ook prima. Alleen erg zelfverzekerde katten is niet echt een match met die twee. Maar anders zouden zij dus ook met andere katten samen kunnen leven. Zipi en Zape hebben ook kennis gemaakt met honden. Zij vonden het heel bijzonder allemaal en in eerste instantie ook erg spannend. Maar na een tijdje ging het beter. Dus wij denken dat zij wel met een rustige hond samen kunnen wonen die aan katten gewend is. Zipi en Zape zijn niet gewend om naar buiten te gaan en ondanks dat hier die mogelijkheid wel is, doen zij dit hier ook niet. Zij zullen dus prima binnen kunnen leven, maar zij moeten wel genoeg speeltjes en een krabpaal hebben om op te spelen.

Ondanks Zipi en Zape lief zijn voor iedereen, plaatsen wij ze niet bij jonge kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar is wat geschikter, gezien Zipi graag in je klimt als het hem te lang duurt voor hij aandacht krijgt. Kleine kinderen zullen dat mogelijk te spannend vinden. Een heel lief en leuk stel dus, dat op zoek is naar een hele fijn plek waar zij welkom zijn. Komt u gauw kennis maken met ze?

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!