Dit is kleine lieve en beeldschone Ziggy. Wij denken niet dat het moeilijk gaat zijn om een liefdevol huisje voor haar te vinden. Ziggy is namelijk een intens lief en zachtaardig poesje. Ze is heel rustig en makkelijk. Zij vindt dingen al snel prima en kan heerlijk slapen tussen alle gedonderjaag van de andere kittens om haar heen, zo grappig om te zien. 

Wij denken dat Ziggy wel graag bij een soortgenootje wil wonen, maar dan moet dan wel een lief karakter hebben want anders wordt Ziggy mogelijk snel ondergesneeuwd. Een jong en lief sociaal katertje zou heel goed bij haar passen.

Ziggy kan met andere katten en ook met (wat oudere) kinderen (als deze natuurlijk lief voor haar zijn). Honden kan mogelijk ook wel, als de hond respect heeft voor katten en niet achter haar aan gaat jagen. 

Wij denken dat Ziggy het op den duur wel fijn vindt om naar buiten te gaan, alhoewel ze geen overdreven onderzoekend karakter heeft. Voorlopig, met de winter op komst, kan zij sowieso lekker binnen blijven bij de kachel. 

Heeft u al een kat of bent u aan het overwegen om een jong stelletje te adopteren, komt u dan snel kennismaken met Ziggy? Ziggy is 5 maanden jong.