Yoga: een sociaal, speels, nieuwsgierig en leuk kereltje van 3 maanden jong die heel graag een gouden mandje wilt vinden! Yoga is als klein kittentje bij ons binnen gebracht en was gelukkig welkom bij een lieve pleegmoeder. Hier mocht hij opgroeien tot een leuk ventje en is nu op zoek naar zijn eigen familie!

Yoga is ontzettend leuk en sociaal. Hij vind mensen geweldig en kan heerlijk bij je komen om te knuffelen. Nog niet voor hele lange tijd, want er is nog zoveel te ontdekken! Hij vind het geweldig om te spelen, met jou, speelgoed, troepjes, andere katten, alles dient als speelgoed.

Yoga leeft samen met andere kittens en vind dit enig! Daarom zoeken wij voor hem een plekje met een andere speelse kat, waar hij lekker samen mee kan spelen en vervolgens lekker samen mee kan slapen. Hij is gewend aan een hondje en dit gaat prima. Hij zou dus samen kunnen wonen met een hond.

Omdat Yoga alles wilt ontdekken, denken wij dat hij het gelukkigste wordt als hij later naar buiten kan. Waar hij lekker de wereld kan gaan ontdekken en zijn energie kwijt kan. Dan kan hij na zijn avonturen lekker bij je op de bank en op schoot kruipen.

Een leuk en vrolijk ventje dus die heel graag iemand gelukkig wilt maken met zijn komst!