Wouter: een heel lief, schattig en zachtaardige knul van 3 jaar jong die heel graag een liefdevol huisje vindt! Wouter is als vondeling bij ons binnen gekomen en niemand bleek hem te missen. We hebben hem beloofd om een heel fijn huisje voor hem te vinden!

Wouter hebben wij leren kennen als een intens lieve knul! Hij is ontzettend zachtaardig en zelfs wat verlegen te noemen, maar zo ontzettend lief! Hier in de kamer is het wat drukker en trekt hij zich terug, zo ontzettend sneu want eigenlijk is hij gewoon de liefste die er is! Wij pakken hem dan van de krabpaal/kast en dan ontspant hij al in je armen en gaat direct lekker liggen knorren. Hij vindt mensen echt zo lief! Alleen hij is gewoon veel te bescheiden om zichzelf te laten zien. En daarom zoeken we voor hem lieve mensen die hier voor vallen en hem gewoon veel liefde gaan geven!

Wouter leeft samen met andere katten en dat vindt hij prima! Wij zien hem niet met ze spelen, maar als ze het willen, slaapt hij wel bij ze. Voor hem zou het dus prima zijn om een huisje te vinden met een andere kat.

Voor Wouter zijn honden en kinderen momenteel iets teveel van het goede om mee samen te wonen. Als er kinderen op bezoek komen is dat natuurlijk geen probleem en dan zal hij een rustig plekje zoeken.

Wouter komt van buiten en ondanks hij hier niet veel buiten komt, zou hij wel graag een frisse neus halen in de toekomst.

Voor Wouter zoeken wij dus hele lieve mensen die het niet erg vinden dat hij geen haantje de voorste is. Die vallen voor zijn zachte karakter en hem gewoon heel gelukkig gaan maken!