Dit is mooie en lieve Winky. Ooit heeft zij bij ons in het asiel gezeten en is zij geplaatst geweest. Winky leefde een gelukkig leven, samen met de andere kat in huis. Gezellig! Iedereen blij! Tot er op een gegeven moment nog een kat bij kwam en Winky het allemaal niet zo gezellig meer vond. Ze wilde steeds minder graag naar binnen en begon ook haar eigen territorium te markeren… Ze begon in huis te plassen en soms ging het wat beter en daarna weer slechter en plaste zij overal. Haar urine en blaas zijn toen onderzocht, maar daar kwam niets uit, dus het gedrag had geen medische oorzaak.

Toen besloten de mensen dat Winky niet meer gelukkig was bij hun en daarom gaan wij op zoek naar een nieuwe en fijne plek voor Winky alleen 🙂

Winky is een hele lieve poes, ze zoekt je graag op, wil graag aandacht en kletst dan gezellig tegen je aan. Als je gaat zitten, dan springt ze ook meteen op schoot voor aandacht. We zien hier een blije en ontspannen Winky; ze doet haar plasjes hier dan ook netjes op de bak! We kunnen dus ook vrij zeker constateren dat haar onzindelijke gedrag te maken had met de andere kat in huis. Wat natuurlijk niet leuk was voor haar, maar wel iets waar we wat aan kunnen doen!

Bent u op zoek naar een lieve, mooie en gezellige poes, dan is Winky misschien de juiste match voor u! Ze wil graag zonder kinderen, honden en andere katten wonen; liefst alle aandacht (en rust) voor zichzelf. Winky kwam in haar oude huis wel graag buiten, dus we denken dat zij het wel fijn vindt om in de zomer haar pootjes in de tuin te strekken en lekker te liggen soezen in de zon. Komt u snel een keer bij Winky kijken? Dan zal zij zelf laten zien hoe leuk zij wel niet is!