Hallo lieve mensen! Mijn naam is Willem en ik ben 5 maanden jong. Misschien ken je mij al, want mijn verzorgers hebben mij laatst al voorgesteld. Alleen is nu er iets veranderd en dat moeten jullie echt weten! Ik wil namelijk nog steeds heel graag een huisje vinden, alleen niet meer zonder kat. En het liefste samen met mijn nieuwe vriendin! Ik zal dit even uitleggen aan jullie.
Kijk, eerst moest ik van mijn verzorgers steeds samen met andere katten en kittens en tegen hun kon ik best lelijk doen. Ik hoefde niet steeds contact met ze en spelen kon ik prima alleen. Tot de dag dat zij binnenkwam…… Black Bee. Wauw! Ik was verliefd! En zij ook nog op mij! Nu verbaast dat mij niks hoor, ik heb een glanzende vacht en mooie ogen. Dus wie valt daar nou niet op? Mijn verzorgers kennen mij niet meer terug en Black Bee ook niet meer. Bee is namelijk soms wat verlegen voor mensen, al vindt ze aandacht echt fijn hoor. Maar samen met mij durft ze prima bij je te komen. En zij is pas 9 maanden oud, dus dat komt echt wel goed. Ik ben trouwens vreselijk nieuwsgierig en ook erg speels. Balletjes, speelgoed en spulletjes die jij laat slingeren, kan ik erg goed gebruiken! Bee daarentegen is wat rustiger en bescheidener. Zij wil ook wat meer knuffels als zij je kent. Ik vind knuffelen ook erg leuk hoor. Maar ik hoef niet de hele dag op je schoot te zitten en gepakt te worden. Dat is niks voor stoere jongens. 😉
Wij kunnen samen geplaatst worden of eventueel bij een andere kat. Zolang mijn meisje mij maar niet in gaat ruilen voor een nog knappere kerel. 😉 Een verzorger hier heeft ons kennis laten maken met een hond, een grote maar wel een rustige. Black Bee was niet bang voor hem en ik heb even laten zien dat ik stoer ben! Dit was echt niet, omdat ik hem stiekem spannend vond hoor… Maar goed, ik kan mij eventueel neerleggen bij een lieve en hele rustige hond. Bee en ik vinden drukte allebei niet echt super en daarom zoeken wij een huisje zonder kinderen. 1 of 2 lieve baasjes zouden wij veel leuker vinden. Zelf ben ik nog nooit buiten geweest. Bee wel even, maar dit hoeft van haar niet meer. Dat komt natuurlijk ook, omdat ze mij nu heeft! Wij kunnen dus op een plek wonen waar wij ook binnen kunnen blijven.
Eigenlijk hebben wij niet zoveel eisen, zolang wij maar samen oud en gelukkig mogen worden! Als u nog twee mandjes leeg heeft en u zoekt naar twee leuke katten, neem dan snel contact op.