Warre en Wolf; twee vreselijk schattige en lieve kereltjes van 5 maanden jong. Warre en Wolf zijn als vondeling bij ons binnen gekomen. Zij waren duidelijk niet echt gewend aan mensen. Maar gelukkig waren zij welkom bij een lief pleeggezin!
Hier hebben zij de jongens zien ontdooien en komen hun leuke karakter tevoorschijn!

Warre is de stoerste van de twee. Hij durfde als eerste het contact met mensen te leggen en ondertussen heeft hij ontdekt dat aandacht best fijn is! Wolf vindt het nog wat spannender, maar doet wel heel erg zijn best! Zijn pleegmoeder kan hem ook steeds beter aaien. Zolang Wolf maar samen met zijn broertje is, dan kan hij alles aan! Aan nieuwe mensen zal hij even moeten wennen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.

Warre en Wolf zijn best slimme katjes! Zo doen hun ook snuffelspelletjes en denkspelletjes en vinden dit heel erg leuk! De broertjes doen letterlijk alles samen. Ze spelen samen, slapen samen en hebben veel steun aan elkaar. Daarom plaatsen wij hun ook samen.

Als er een andere kat in hun nieuwe huis is, is dit geen probleem voor de jongens.
Kinderen en honden kennen zij niet en

zijn mogelijk nog iets teveel van het goede voor vooral Wolf. Hij is al een stukje stoerder geworden, maar moet nog wel groeien hierin.

Een heel leuk koppel dus die op zoek is naar lieve mensen! Mensen die snappen dat zij even zullen moeten wennen, maar er dan hele leuke kereltjes voor terug gaan krijgen.
Wilt u kennis maken met deze knapperds? Neem dan gerust contact met ons!