Fairy en Unicorn; een vreselijk leuk, speels en grappig stel van 4 maanden jong, die graag een gouden mandje vinden samen!
Zij zijn samen binnen gekomen en waren duidelijk gedumpt. Zij waren goed verzorgd, duidelijk mensen gewend en wij hoopten dat iemand ze miste. Maar aangezien ze alleen in de weilanden liepen en niemand zich heeft gemeld voor ze, zijn zij dus gewoon gedumpt..

Fairy en Unicorn zijn hoogstwaarschijnlijk broer en zus en zij zijn stapel op elkaar! Zij houden zoveel van elkaar, slapen samen, spelen samen en wassen elkaar. Fairy en Unicorn zijn ook heel gek op mensen en vinden het ook geweldig om aandacht te krijgen en met je te spelen!
Unicorn is (hier😉) de uitbundigste van de twee. Hij staat altijd vooraan, komt als eerste bij je en is de stoerste. Fairy is wat meer afwachtend en denkt soms; ach laat de druktemakers maar eerst. Terwijl zij ook heel graag aandacht wilt hebben!

Fairy en Unicorn zouden prima samen kunnen leven met andere katten.
Honden en kinderen zijn zij niet gewend, maar gezien hun karakters verwachten wij hiermee geen problemen.

Fairy en Unicorn hebben veel energie en willen alles graag ontdekken! Daarom gunnen wij ze een plek waar zij in de toekomst naar buiten kunnen. Waar zij lekker alle energie kwijt kunnen om daarna lekker bij je op de bank neer te ploffen.

Een heel leuk stel dus, die mensen heel erg blij gaan maken met hun komst!