Truusje: een leuke, gezellige griet van 8 jaar jong die heel graag een eigen huis zou vinden! Truusje is bij ons binnen gebracht, hoogzwanger en niemand die zorg droeg voor haar en haar toekomstige kittens.. Na een aantal dagen heeft zij 5 mooie, gezonde kittens ter wereld gebracht en heeft zij geweldig voor ze gezorgd. En nu is het haar tijd! Haar kittens zijn verhuisd, zij is gesteriliseerd en hoeft nooit meer kittens te krijgen en wij gaan een plek voor haar zoeken met lieve mensen.

Truusje is gewoon een leuke, lieve en heerlijke dame die snel tevreden is met weinig. Zij geniet van aandacht, vindt het heerlijk als je haar lekkers geeft en geniet van warme mandjes en krabpalen. Zij is natuurlijk wat ouder en voelt niet meer de behoefte om hele dagen te spelen.

Truusje leeft hier met andere katten samen en dit tolereert ze. Al kan zij prima vertellen dat zij haar soms wat ruimte moeten geven. Helemaal logisch, want mogelijk is haar leven op straat niet altijd makkelijk geweest. Daarom plaatsen wij haar liever zonder andere kat.

Truusje reageert hier niet echt op een rustige hond en als deze haar met rust laat, gaat dat goed.

Aangezien deze heerlijke meid haar leven lang buiten kwam, zoeken wij ook een plekje voor haar in de toekomst waar dit mogelijk is. Even een frisse neus halen als je weg bent. Kan ze daarna heerlijk bij je slapen en knuffelen.

Als u nog op zoek bent naar zo’n leuke dame, neem dan gerust contact op.