Tommy: een lief en aanhankelijk kereltje van ruim 9 jaar jong die heel graag een gouden mandje vindt! Tommy is opgegroeid bij lieve, oudere mensen, hij was gelukkig daar, kreeg alle aandacht en liefde en was door en doorverwend! Een heerlijk leventje! Maar helaas kwam hier verandering in.. Een paar maanden geleden werd zijn baasje heel ziek en kwam te overlijden.. Heel verdrietig natuurlijk en hij was steun en toeverlaat voor zijn vrouwtje. Maar een aantal weken later werd plots zijn vrouwtje ook ziek en kwam ook zij te overlijden.. Intens verdrietig natuurlijk en zo werd Tommy bij ons gebracht.
In eerste instantie moest hij heel erg wennen. Alles wat voor hem bekend en veilig was, was weggevallen. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe hij zich gevoeld moet hebben en wij zijn blij dat hij ondertussen een heel stuk vrolijker en opener is!
Zijn gebit is onderhanden genomen en wij denken dat het tijd wordt voor dit ventje om een nieuw en liefdevol huisje!

Tommy is erg lief en gehecht aan zijn eigen mensen en is het liefst altijd bij je in de buurt! Hij vindt het enig om bij ‘zijn’ mensen op de bank te komen knuffelen en bij je te liggen. Als je iets wilt doen, vindt hij het geweldig om mee te gaan en bij je in de buurt te zijn. We zoeken daarom ook een huisje voor hem waar hij niet hele dagen alleen hoeft te zijn.

Tommy leeft hier samen met andere honden en dat gaat prima. Hij vind het soms wel spannend als een grote hond snel en druk op hem afkomt, maar dat is logisch. Hij zou prima met een hond samen kunnen wonen, maar als enige hond is ook geen probleem voor hem.

Hij reageert hier prima op katten en zou dus zijn nieuwe huis kunnen delen met een kat.

Voor Tommy zoeken wij lieve mensen die heerlijk met hem gaan knuffelen, die veel tijd voor hem hebben en gewoon heel veel van hem gaan houden!