Kleine Tina is een van de vele kittens die wij dit jaar binnen hebben gekregen. Tina viel meteen al een beetje op omdat zij wat afwijkende ogen leek te hebben. We hebben dit natuurlijk laten onderzoeken en het blijkt een oud wondje te zijn dat wat verlittekend is. Ze heeft er geen last (meer) van, ziet alles goed en kan er zo prima mee leven!

Nu zit Tina samen met twee andere kittens in onze kittenkamer. Ze vermaakt zich daar uitstekend, lekker spelen en ravotten met de mannen. Het karakter van Tina is heel zachtaardig, lief, nieuwsgierig en een klein beetje verlegen. Als Tina gaat verhuizen naar haar nieuwe furrever home, dan kan het zijn dat ze wat moet wennen en eerst de kat uit de boom kijkt, maar haar nieuwsgierigheid zal het snel winnen van de verlegenheid. Tina kan prima met haar soortgenoten opschieten als ze lief voor haar zijn en ook met andere dieren en kinderen kan ze goed overweg, mits ze haar voorzichtig en met respect benaderen. Tina kan nog veel leren, want ze is natuurlijk nog maar piepjong! Omdat ze nog maar klein is, plaatsen we haar het liefst samen met een ander kiten/jonge kat of bij mensen die veel thuis zijn – de hele dag alleen thuis is namelijk niet zo gezellig voor haar.

Ze zeggen wel eens dat zwarte katten het langst in het asiel blijven zitten. Dit zou zeer onterecht zijn, want onze ervaring is dat zwarte katten over het algemeen heel zacht en lief zijn. Bent u op zoek naar een lieve kleine harige huisgenoot? komt u dan snel bij Tina op bezoek?

Tina; gereserveerd 1