Teddie (blauw/grijs) is een hele knappe jongeman van net een jaar oud. Hij is nog enorm speels en barst van de energie. Lekker spelen en klauteren in de krabpaal vindt hij heerlijk! Hij is gewend aan andere katten en honden. Hij heeft een heel zachtaardig karakter en is ontzettend lief. Hij zal nooit een vlieg kwaad doen (naja, een vlieg misschien wel, maar u snapt wat wij bedoelen ;)) Hij is gewend aan een gezin met kinderen. Teddie is eigenlijk een heerlijke en makkelijke kater die houdt van knuffelen en graag in gezelschap is van mensen.

Karel (rood) is een hele lieve en rustige kater van bijna negen jaar. Hij is wat afwachtend in nieuwe situaties en kijkt de kat uit de boom, of eigenlijk uit de krabpaal want daar voelt hij zich lekker veilig in. In het begin is Karel wat bang, vooral voor nieuwe mensen en geluiden. Hij laat zich dan wel aaien, maar komt in eerste instantie niet direct aanrennen voor knuffels. Dit komt wel als hij zich meer op z’n gemak voelt. Hij is – net als Teddie – ook heel zachtaardig en zal nooit lelijk doen of uithalen. Karel is ook aan andere katten en honden gewend. Tip: als je zijn hart wilt winnen, geef hem dan wat lekkers, daar is hij dol op. Het beste vriendje van Karel is Teddie en daarom plaatsen we deze lieve mannen alleen maar samen.

We zijn voor deze mannen op zoek naar een nieuw gouden mandje. Ze zijn gewend aan andere katten, honden en kinderen. Omdat Karel wat tijd nodig heeft om te wennen willen we hem eigenlijk liever niet in een al te druk gezin plaatsen. Een gezin met wat oudere kinderen zou prima kunnen.

Heeft u een plekje voor deze prachtige en zachtaardige mannen? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking 🙂

Ps: Kyra (schildpad) kennen ze ook en mocht u denken: goh, drie lijkt me wel gezellig, dan kunnen ze heel goed met z’n drieën worden geplaatst.