Tallinn: een vreselijk schattig en heel lief grietje van 7 maanden jong. Tallinn is achter gelaten bij een vakantiepark, samen met heel erg veel andere katten. Alleen rond oud en nieuw ging iedereen weg en werden alle katten daar achter gelaten. Wij zijn nu bezig om elke kat op te halen en plekjes voor ze te zoeken, hun eerste gouden mandjes.

Tallinn is een vreselijk leuk en lief dametje! Zij vind mensen geweldig en komt heel erg graag knuffelen! Tallinn is klein van stuk, heeft een kort staartje en houdt van lekker eten, waardoor zij een heel koddig uiterlijk heeft.

Tallinn heeft altijd samen geleefd met heel veel andere katten en zij houdt oprecht heel veel van elke andere kat! Zij wil ze kopjes geven, wassen en bij ze slapen. Daarom zoeken we voor haar een plek bij een andere kat die dit ook leuk vindt of met 1 van haar broers/zussen. Zij zal namelijk erg ongelukkig worden zonder andere kat in huis.

Ze is niet gewend aan honden en vind ze ook spannend. Voor nu plaatsen we haar dan ook niet in een gezin met een hond.

Ondanks Tallinn van buiten kwam, zien we dat ze niet echt de behoefte voelt om dat te doen. Buiten dat om is het voor haar ook veiliger om binnen te blijven of in een veilige/omheinde tuin. Tallinn ziet nergens gevaar in en vergeet soms haar hersentjes aan te zetten. Daarom is het voor haar eigen veiligheid het beste om een veilig plekje binnen of met een omheinde tuin te vinden.

Een heel leuk en lief meisje dus die mensen echt heel blij gaat maken met haar komst! Het zal haar allereerste gouden mandje worden en ze zal dus wat moeten wennen aan huiselijke geluiden. Ze is keurig zindelijk etc. Maar zoals de stofzuiger en andere dingen zal zij mogelijk wat spannend vinden. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!  

Tallinn - gereserveerd 2