Sylvie: een speels, leuk en actief meisje van 5 maandenjong. Sylvie is samen met haar zusje bij ons binnen gebracht. Zij waren duidelijk mensen gewend, goed verzorgd en dus duidelijk gedumpt..
Maar wij gaan nu een plek voor ze vinden waar ze welkom zijn!

Sylvie is een leuk en lief dametje. Sylvie is gek op mensen en heeft zeker ook haar favoriete mensen, dan komt ze direct op je afgerend, spint heel hard, rolt op haar rug en houdt dan gewoon heel veel van je. Ze kan dan ook echt uren met je knuffelen en als je dan ook nog met haar wilt spelen, maak je haar helemaal gelukkig!


Sylvie leeft hier samen met andere katten en op zich gaat dat prima. We zien wel dat ze een voorkeur heeft voor mooie, stoere kerels. Zij zou dus samen kunnen wonen met een kat, maar dit hoeft voor haar niet.
Honden vind zij wel wat spannend, maar ze is nog jong en wij denken dat zij hier prima aan kan wennen.
Sylvie is niet gewend aan kinderen en kan dit natuurlijk nog leren. Wel is ze een speels dametje, die niet altijd uitkijkt in haar spel. 😉 Mogelijk zijn hele jonge kinderen dan niet heel handig voor haar, maar kinderen die wat gewend zijn, is geen probleem voor haar!
Sylvie vind het leuk om alles te ontdekken en daarom zoeken wij een plekje voor haar waar ze in de toekomst naar buiten kan. Waar ze lekker stoute grieten dingen kan doen en ’s avonds lekker bij je op schoot kan ploffen.

Een leuk en speels meisje dus die heel graag mensen gelukkig wilt maken met haar komst!

Sylvie - gereserveerd 3