Dit is lieve snoezepoesje Suus, een lief dametje van 4 jaar jong. Zij is op straat gevonden en door de dierenambulance bij ons gebracht. Wij gingen er vanuit dat zich voor Suus wel een eigenaar zou melden; zo’n mooi en lief poesje zou toch gemist moeten worden? Maar er gingen twee weken voorbij en helaas heeft niemand zich gemeld voor Suus en gaan wij op zoek naar een nieuw fijn mandje voor deze prachtige meid.

Suus is een heel lief en rustig poesje. Treedt niet direct op de voorgrond maar is ook niet verlegen of angstig. Zij ligt vaak lekker op warme plekjes te slapen en bemoeit zich verder niet met de andere katten. Als je haar dan gaat aaien dan vindt ze het heerlijk en begint lekker te knorren. Wij denken dat Suus het op den duur wel fijn vindt om naar buiten te gaan en haar pootjes te kunnen strekken in de tuin. 

Een hele drukke omgeving is voor haar mogelijk niet de beste match. Ze kan op zich goed met andere katten opschieten, maar dat is geen must. Wat oudere kinderen zijn voor haar ook geen probleem. Honden vindt ze misschien wel wat spannend, maar dat is ook afhankelijk van het ras en de leeftijd van de hond natuurlijk.

Bent u op zoek naar een lieve en zachtaardige driekleur (ze bestaan!), dan is Suus mogelijk een goede match voor u. Maakt u snel een afspraak voor een kennismaking met lieve Suus?