Halllooooo, ik ben Sushi! Ik roep al meteen als u de deur open doet. Joehoe! Ik zit hier 🙂 Ik ben nog maar klein, maar ik zorg er wel voor dat ik wat aandacht krijg als er iemand binnen komt. Ik ben zoo vrolijk en lief (en ook gezellig). Eigenlijk ben ik heel makkelijk. 

Ik zou het wel heel gezellig vinden om in een huis te wonen waar regelmatig iemand thuis is. Helemaal alleen thuis, dan word ik wel een beetje ongelukkig. Met kinderen, andere katten en/of honden kan ik allemaal wel goed mee.

Ik ben nog heel speels en ik vlieg met al mijn beentjes de lucht in achter de speeltjes aan. Vooral met hengeltjes, dan verander ik in een ware catwoman, whoehoe! 

Ik ben nog maar een paar maanden oud, maar hoop dat ik binnenkort naar mijn furreverhome mag. In de winter kan ik dan nog lekker binnen blijven en in het voorjaar wil ik wel graag naar buiten om te jagen in de tuin (en luieren in de zon).

Bent u op zoek naar een lieve en vrolijke meid, kom dan snel kennis met haar maken.

Oja, nog een klein detail: Sushi heeft een wit puntje op haar gestreepte staart…dat is toch wel een van de zeven schoonheden bij katten, of niet? 🙂