Vorig jaar is kleine lieve Sushi vanuit onze opvang geplaatst als kitten. Helaas bleek de heer des huizes allergisch en daarom is Sushi weer terug bij ons gekomen. Vanzelfsprekend gaan wij op zoek naar een nieuw huisje voor deze lieverd.

Sushi is heel erg lief, speels en ook heel lief tegen en met kinderen, ook met de kleintjes. Ze gaat graag naar buiten en houdt van knuffelen. Met andere katten kan ze op zich wel goed overweg, maar ze trekt er niet heel erg naar toe. Verder is ze eigenlijk een heel makkelijk en lief meisje. Ze eet goed, gebruikt de bak keurig en speelt ook graag. Touwtjes met iets er aan is favoriet, maar eigenlijk vindt Sushi veel dingen leuk om mee te spelen.

Soms is er veel te schrijven over een kat en soms ook niet, juist omdat ze zo makkelijk zijn. Sushi is pas 1 jaar jong en heeft nog een heel leven voor zich. We hopen dat we voor haar lieve mensen kunnen vinden waar zij haar leven lang mag blijven, want twee keer in het asiel (buiten haar schuld om) in een jaar tijd vinden we wel genoeg geweest voor deze lieverd. Komt u snel kennis met haar maken?