Sun en Bliksem: broer en zus van 3 maanden jong, die heel graag samen een huis zouden vinden! Sun en Bliksem zijn door een vangactie bij ons binnen gekomen, samen met hun familie. Zij zijn nu helemaal klaar en zouden graag een fijne familie vinden.

Sun en Bliksem zijn heel erg gek op elkaar! Zij geven elkaar de hele dag ook kopjes, zelfs dat hun staartjes in elkaar krullen. Zo vreselijk lief! Zij slapen samen, spelen samen en zijn gewoon de hele dag met elkaar. Daarom zoeken wij dus ook een plekje voor hun samen.

Soms zijn zij in eerste instantie iets afwachtend met nieuwe mensen, maar al snel komen zij heel graag bij je knuffelen. Zij zijn natuurlijk ook nog erg speels en ondernemend.

Sun en Bliksem zijn gewend aan andere katten en zij zouden hun nieuwe huis hier dus prima mee kunnen delen. Honden kennen zij niet, maar wij verwachten dat zij met een rustige hond die katten gewend is, prima samen zouden kunnen wonen.
Hele jonge kinderen zijn mogelijk iets teveel voor Sun en Bliksem, maar wat oudere kinderen zou mogelijk prima gaan.

Een leuk en lief stel dus die op zoek is naar een liefdevolle familie! Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking