Squirrel: een ontzettend leuk, actief en vrolijk dametje van 4 maanden jong. Squirrel is als vondeling bij ons binnen gebracht en wij hadden gedacht dat zij gemist zou worden. Maar helaas bleek dit niet waar te zijn. En nu mogen wij dit grietje helpen zoeken naar een gouden mandje.

Squirrel is dus gewoon een leuk dametje! Zij komt direct op je afgerend voor aandacht en vind het erg gezellig dat je er bent. Ze geeft kopjes en wilt graag dat je haar aandacht geeft. Als je gaat zitten heeft ze soms ook tijd om op schoot te komen en vind het erg gezellig allemaal. Toch is ze een echte schildpad, want optillen en die gekkigheid vind ze wat onnodig. Ze doet je niks, maar ze staat liever met alle benen op de grond en dat is prima natuurlijk.
Squirrel is erg speels en je kan haar niet blijer maken dan met een speelstokje te spelen met haar.

Ze leeft hier samen met andere kittens en vind dat prima. Ze vind het leuk als ze met haar spelen, maar ze voelt niet de behoefte om de hele tijd bij ze te liggen en te wassen.

Honden kent zij niet, maar gezien haar karakter verwachten wij dat ze hier prima aan kan wennen.
Zij zou ook prima in een gezin kunnen wonen, als zij dus niet de hele tijd opgepakt hoeft te worden.

Wij denken wel dat dit meisje het fijn vind om in de toekomst naar buiten te kunnen. Lekker alles ontdekken en haar energie kwijt raken. Daarom zoeken we een plek voor haar waar ze in de toekomst naar buiten kan.

Een leuk en gezellig meisje dus die heel graag een familie erg gelukkig wilt maken met haar komst!