Spot: een stoere, aanhankelijke en leuke kerel van 10 jaar jong. Spot liep al een tijdje in een buurt en hij ging er steeds slechter uitzien. Zodoende is deze knappe kerel mee genomen naar ons. Niemand bleek hem te missen en nu mogen wij een plek voor hem zoeken. En hij gaat mensen erg gelukkig maken, dat weten wij zeker!

Spot is namelijk gek op mensen! Vanaf het eerste moment dat hij je ziet ben je zijn beste vriend! Hij vindt mensen en aandacht gewoon echt geweldig. Hij komt ook direct bij je, vertelt hele verhalen aan je en kan hele harde kopjes geven. Wij weten dan ook zeker dat hij mensen heel blij gaat maken met zijn gezelschap.

Spot heeft hier even in een kamer gezeten met andere katten en dit ging niet altijd goed. Met poesjes lijkt hij het goed te kunnen vinden en hier is hij ook charmant tegen en doet ze niks. Over andere katers heeft hij nog wel eens een andere mening. 😉

Voor honden is Spot absoluut niet onder de indruk en hij zou hier dus mee samen kunnen wonen.
Spot komt van buiten en ondanks hij graag onder de mensen is, vindt hij het heerlijk om lekker buiten te zijn als wij er bijvoorbeeld niet zijn. Daarom zoeken we voor hem wel een plekje waar dit mogelijk is.

Bent u nog op zoek naar een gezellige kat? Neem dan snel contact met ons op!