Snoetje: een gezellig en leuk dametje van 1 jaar jong. Snoetje is als vondeling bij ons binnen gebracht en wij hadden echt verwacht dat dit leuke grietje gemist zou worden. Maar helaas.. Nu is zij helemaal klaar om een gouden mandje te vinden!

Snoetje is gewoon een leuk grietje. Zij vind het vreselijk gezellig als je bij haar komt, spint en stampt er op los en geeft alles kopjes. Zij vind aandacht echt heerlijk en kan hier een poos van genieten! Het mooie aan Snoet is, dat als je echt geen tijd hebt, zij ook weer lekker haar eigen dingetje kan doen.

Snoetje leeft hier samen met andere katten en dit gaat redelijk. Wel vind ze de heren beter te doen als de dames. Zij zou haar nieuwe huis dus kunnen delen met een kat, mits dit een kater is of een rustige dame die haar ook in haar waarde laat.

Honden heeft zij ook ontmoet en hiermee voelt zij geen chemie. Daarom plaatsen wij haar niet bij een hond.

Zij is gewend om buiten te komen en daarom zoeken wij een plek voor haar waar dit in de toekomst ook mogelijk is. Dat zij lekker een frisse neus kan halen en dan lekker bij je op de bank kan ploffen na alle avonturen.

Een leuke griet dus, die heel graag mensen blij maakt met haar komst.