Skyler: een schattig, lief en zachtaardig ventje van 5 maanden jong die graag een gouden mandje vindt! Skyler is als jong katje bij ons binnen gekomen in een vreselijke toestand. Hij was heel erg ziek, had vreselijke snot, ontstoken ogen, was mager en zat onder de vlooien. Hij was duidelijk niet echt gewend aan mensen, want hij vond ons best heel spannend! Gelukkig was hij welkom bij een lieve pleegmoeder, waar hij beter werd en leerde dat mensen best heel leuk zijn! En nu is dit leuke ventje toe aan een gouden mandje.

Skyler is een heel lief mannetje! Hij is niet haantje de voorste in de groep en zal met nieuwe mensen vaak even afwachten tot hij bij je komt. Maar als hij je kent, komt hij heel graag bij je knuffelen! Hij vind het ook heel leuk om met stokjes te spelen met je en als je af en toe iets lekkers voor hem hebt, is hij helemaal gelukkig!

Skyler leeft hier samen met andere katten en vindt dat erg gezellig! Daarom zoeken wij een plekje voor hem met een andere kat.
Skyler heeft in zijn pleeggezin met honden gewoond. Het zou voor hem dus geen probleem zijn om zijn toekomstige huisje te delen met een hond.
Een gezin met jonge kinderen past iets minder bij Skyler, maar wat oudere kinderen is geen probleem als zij weten hoe ze om moeten gaan met dieren.
Skyler is regelmatig in de buitenkennel te vinden en wij zoeken voor hem dan ook een plekje waar hij in de toekomst lekker naar buiten kan!

Een lief ventje dus die heel graag een liefdevolle plek wilt vinden!