Sjors: een leuk, speels en lief ventje van 6 maanden jong. Sjors is als vondeling bij ons binnen gekomen en heeft duidelijk mensen om zich heen gehad. Helaas is hij nooit opgehaald en mogen wij hem nu helpen zoeken naar een huis.

Sjors is een erg leuk kereltje. Hij stapt elke dag met zijn goede been uit bed, is heel nieuwsgierig, vindt dat hij overal mee kan helpen en is gewoon erg lief.
Sjors leeft hier samen met andere katten en vindt dit erg leuk en speelt graag met ze. Het zou voor hem ook leuk zijn als hij bij een kat komt te wonen.  

Hij heeft kennis gemaakt met een klein, rustig hondje en dit ging prima. Hij was even wat onder de indruk, maar herstelde snel. Wij denken dat hij dan ook wel met een rustige hond kan samen wonen.

Sjors vindt iedereen gezellig en zou, mits er een klik is, mogelijk prima in een gezin kunnen wonen.

Hij is wel erg ondernemend en wij zoeken voor hem dan ook een plek waar hij later naar buiten kan. Blaadjes vangen en de wereld ontdekken.

Een leuk en ongecompliceerd ventje dus, die opzoek is naar mensen die hij blij kan maken met zijn komst. Neemt u snel contact op?