Sjaak: een grote, lieve en leuke kerel van 3 jaar jong. Sjaak is als zwerver bij ons binnen gebracht en wij hadden echt verwacht dat iemand hem zou missen. Want Sjaak is gewoon leuk! Maar helaas meldde zich niemand voor hem.. En daarom gaan wij deze leukerd nu helpen zoeken naar een gouden mandje!

Sjaak is gewoon alleen maar lief! Hij vindt het geweldig als je in zijn kamer komt en kruipt direct op schoot. Het liefst staat hij te melken, te kwijlen en te spinnen, allemaal tegelijk en vergeet soms halverwege dat hij 1 van die 3 dingen aan het doen is. Sjaak zoekt dan ook een familie die hem veel knuffels gaan geven en waar hij lekker bij op schoot mag liggen!

Sjaak leeft hier samen met andere katten en dat vind hij prima. Hij geeft ze rustig kopjes en vind het eigenlijk best gezellig dat ze er zijn. Voor hem zou het dus prima zijn als er een andere kat in zijn toekomstige huis is.
Honden kent hij niet en vind hij wat gek. Maar wij verwachten dat hij kan wennen aan een rustige hond die aan katten gewend is.

Sjaak is gewend om buiten te komen en daarom zoeken wij voor hem een plek waar dit in de toekomst weer mogelijk is.

Een heerlijke knul dus, die opzoek is naar mensen die graag een knuffelkat willen!