Shiva 1

Shiva: een ontzettend lief, zachtaardig en bescheiden dametje van 2 jaar jong die opzoek is naar hele lieve mensen. Shiva is als vondeling bij ons binnen gekomen. Zij vond het wat spannend eerst, maar langzaam ontdooide ze. Zij is nu helemaal klaar en op zoek naar een gouden mandje.

Shiva is een heel lief en zacht meisje. Zij vind het wat spannend hier en zit vaak in de krabpaal, maar eigenlijk wil zij zo graag liefde krijgen. Als we dan bij haar komen om haar te aaien, geniet ze hier dan ook intens van! Ze gaat dan kopjes geven en uiteindelijk ook rolletjes maken. Maar ze is gewoon nog te bescheiden om er hier om te vragen, al zal dat na verloop van tijd waarschijnlijk goed moeten komen.

Shiva leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Ze is wel een zachte dame en laat zich wel wegjagen door de stoere katten als zij mopperen. Ze zou dus met een kat samen kunnen wonen, maar dit moet dan net zo’n lieverd zijn als zijzelf is.

Honden kent zij niet en vind ze ook wat spannend. Daarom plaatsen we haar niet bij honden.
Voor nu zijn jonge kinderen nog iets teveel voor haar. Ze zal ze niks doen als ze bijvoorbeeld op bezoek komen, maar zij moet even lekker de tijd krijgen om te wennen.

Ze is gewend om buiten te komen en wij denken dat zij het fijn zal vinden om in de toekomst ook naar buiten te kunnen.

Een lief meisje dus waar wij mensen voor zoeken die begrijpen dat zij niet direct op je afrent, even tijd nodig zal hebben, maar daar dan ook een hele lieve kat voor terug willen krijgen.

Shiva 2