Sammie en Dumpie; twee leuke en schattige schatten van anderhalf jaar die heel graag samen een nieuw plekje zouden vinden.
Sammie woonde als kitten al bij een gezin, lekker buitenaf. Op een dag vonden zij een katje en noemden haar Dumpie. Dumpie was, zoals de naam vermoedt, dus gedumpt en vond alles vreselijk eng. Sammie is een kater met een heel groot gouden hart! Hij ging voor Dumpie zorgen. Hij waste haar, sliep bij haar, daagde haar uit tot spel en hield met heel zijn hart van haar. Dit maakte dat Dumpie los kwam en langzaam leerde dat het leven best leuk was.

Helaas moesten zij wegens privé omstandigheden hier komen en mogen wij ze helpen zoeken naar een nieuw huis.
Dumpie vindt nieuwe mensen wat spannend en blijft dan afwachtend. Als zij je eenmaal kent is zij erg lief en vriendelijk en vindt aandacht ook wel fijn. Zij zal niet zo snel op schoot komen, maar geniet lekker van warme mandjes en plekjes.
Sammie neemt ook hierin het voortouw, want hij vindt nieuwe mensen erg leuk! In zijn hoofd bestaan wij mensen om aandacht te geven en mee te spelen. Hij komt dan na zijn avonturen ook graag bij je liggen.

Beide zijn gewend aan het samen leven met andere katten, honden en paarden. Zij zouden hier dus prima mee samen kunnen wonen in hun nieuwe huis.
Zij hebben eerder ook met kinderen gewoond en Sammie vond dit fantastisch, maar zij merkten wel dat Dumpie dit niet heel leuk vond. Wij plaatsen ze daarom niet bij jonge kinderen.

Zij zijn gewend om buiten te komen en vooral Sammie vindt dit ook heerlijk. Wij zoeken een huis voor hun waar dit ook mogelijk is in de toekomst.

Eigenlijk zijn zij dus een erg leuk stel, die elkaar helemaal aanvullen!
Bent u nog opzoek naar twee leuke nieuwe maatjes? Neem dan snel contact op!