Saar: een heel schattig, lief en vriendelijk dametje van 1 jaar jong. Saar is samen met haar zusje bij ons binnen gebracht. Zij waren duidelijk mensen gezegd en het vermoeden is dat zij zijn gedumpt.. Maar wij gaan nu een huisje zoeken waar zij wel heel welkom is!

Saar is een ontzettend lief en vriendelijk meisje. Zij ligt altijd ergens tevreden te slapen tot we bij haar komen. Als we de kamer in komen, maakt zij direct een soort kopjes, begint zij direct schattige geluidjes te maken en is erg enthousiast over dat je er bent! Al snel komt ze ook bij je en vindt het enig om aandacht te krijgen! Ook vind Saar het leuk om te spelen en eigenlijk vindt ze alles wat met een mens te maken heeft leuk!

Saar is gewend om samen te leven met een kat en vind het heel normaal dat zij er ook zijn. Het zou voor haar dan ook heel gezellig zijn als zij een kattenmaatje krijgt in haar nieuwe huis. En als dat niet zo is, dat haar baasjes regelmatig thuis zijn bij haar.

We hebben gekeken hoe zij op honden reageert, maar daar is zij wat minder enthousiast over. Daarom plaatsen wij haar niet bij een andere hond.

Saar vindt het heerlijk om af en toe even een frisse neus te halen en wij zoeken dan ook een plek voor haar waar ze naar buiten kan in de toekomst.

Een heel leuk, lief en fijn meisje dus die graag een gouden plekje vindt!