Ryan: een grappig, speels en mooie kerel van 2 jaar jong die heel graag een liefdevol huis vind! Ryan komt uit een situatie waar hij met heel veel dieren samen leefde.. Gelukkig is er ingegrepen in hun leven en mogen wij deze knul nu helpen zoeken naar een gouden mandje.

Ryan is soms in eerste instantie wat verlegen naar nieuwe mensen. Hij komt wel, maar als hij je niet kent, kan je hem vaak niet direct aanraken. En dat is prima, hij heeft ook het een en ander meegemaakt. Maar als hij je wel kent, is Ryan een hele leuke knul! Hij vind het dan heel gezellig dat je er bent, geeft graag kopjes tegen je benen, spint en geniet van de aandacht. Soms weet hij niet zo goed wat hij dan moet doen en gaat random spelen of kan een kleine love bite geven. Dit gaat niet hard en hij bedoelt het niet gemeen, maar hij is zo blij met alle aandacht die hij dan krijgt, dat hij dit soms lastig vind om in 1 keer te verwerken. En dat is logisch, als je eerder je aandacht moest verdelen onder heel veel dieren.. Ryan is ook erg speels en kan zich uitstekend vermaken met alles wat hij tegen komt, troepjes, speelgoed, zijn staart, hij vind het enig!

Ryan is opgegroeid met andere katten en vind het wel gezellig dat zij er zijn. Hij ligt ook graag bij ze en daarom denken wij dat het voor hem fijn is als hij zijn nieuwe huis kan delen met een kat.
Honden is hij gewend en zou hier mee samen kunnen wonen.
Wij denken dat jonge kinderen niet helemaal bij hem passen, maar wat oudere kinderen zou geen probleem voor hem zijn.

Eigenlijk gewoon een hele leuke kerel dus die graag een gouden mandje wilt vinden, waar hij alle liefde krijgt!