Lieve Rooie is bij ons gekomen, omdat zijn eigenaar is overleden. Dat is toch altijd zo verdrietig. Rooie was gek op zijn baasje. Hij sliep altijd bij hem in bed, was altijd bij hem in de buurt en lag graag bij hem op schoot. We gaan dan ook op zoek naar een nieuw baasje en we hopen dat Rooie ook weer net zo gek wordt op zijn nieuwe baasje. 

Rooie is heel erg lief en houdt heel erg van aandacht. Hij komt gezellig op je af en wordt graag aangehaald. Hij kruipt het liefst op schoot. Rooie vindt nieuwe en onverwachte dingen wel wat spannend, dan schiet hij snel weg (maar dat is ook wel vaak wat kat-eigen natuurlijk).

Rooie is niet gewend aan kinderen en de omgang met andere katten is ook wat wisselend. Om die reden gaan we dan ook op zoek naar een plek voor hem alleen. Rooie is gewend om naar buiten te gaan en dat zou hij in zijn nieuwe huis ook wel graag weer willen. Heerlijk de pootjes strekken en luieren in het herfstzonnetje. Gerrit is ruim acht jaar, maar dat zou je hem niet geven; hij is nog heel actief en speelt graag met een stokje met een speeltje er aan. 

Bent u op zoek naar een lieve, trouwe en gezellige huisgenoot, kom dan snel eens kennismaken met Rooie.