Rommel: een vreselijk leuke, grappige en lieve knul van 10 maanden jong die op zoek is naar een leuke familie! Rommel is als vondeling bij ons binnen gekomen en wij hadden echt verwacht dat deze leuke knul gemist zou worden. Maar helaas bleek dit niet zo te zijn en mogen wij hem nu helpen naar het vinden van een leuke familie!

Rommel is gewoon heel erg leuk! In zijn hoofd is het soms ook een rommeltje (😉) en hij heeft de concentratie van een goudvis en tegelijk geniet hij van werkelijk alles! Rommel begint al met spinnen als hij naar iets of iemand kijkt en als je hem dan nog komt aaien of met hem komt spelen, is zijn dag gemaakt! Hij vindt het enig om je te helpen, om in de weg te liggen en te bemoeien met dingen die je aan het doen bent.

Hij leeft hier samen met andere katten en dat vindt hij briljant! Hij vind het leuk om met ze op onderzoek uit te gaan, te spelen en daarom lijkt het ons leuk om een huis te vinden voor hem met een andere kat.

We hebben gekeken hoe Rommel is met honden. Een grotere, rustige hond is prima voor hem. Bij het zien van een klein hondje werd hij erg enthousiast, hij begon direct met spinnen, geluidjes te maken en na een paar tellen daagt hij een klein hondje uit tot spel. Op zich niet erg, maar dit moet een klein hondje wel leuk vinden, anders plaatsen wij hem liever niet bij kleine hondjes.

Rommel komt van buiten en wij denken dat hij het heerlijk vindt om in de toekomst ook naar buiten te kunnen. Vrienden maken, alles ontdekken en ’s avonds lekker bij je op de bank ploffen. Daarom zoeken we een plek voor hem waar hij in de toekomst naar buiten kan.

Een hele leuke knul dus die graag een eigen familie vind die hem geweldig vindt!