Deze twee knappen mannen zijn Robbie en Raynaud en zijn 5 maanden jong. Zij hebben geen gemakkelijke start van het leven gehad. Zij stonden op Marktplaats en zijn toen bij een gezin terecht gekomen. Dit gezin kon niet voor ze zorgen en liet ze als baby’s al op straat lopen. Zij kregen niet de zorg en aandacht die ze verdienden. Iemand heeft nog geprobeerd om advies te geven, maar te vergeefs, op een middag zijn Robbie en Raynaud in een nabijgelegen dorp uit de auto gezet. Na een telefoontje van een buurtbewoner zijn ze uiteindelijk bij ons terechtgekomen. 

Om deze twee lieve mannen eerst maar eens te verwennen en liefde te geven, zijn ze vrij snel naar een van onze pleegmoeders gegaan. En oh oh, wat hebben ze het daar heerlijk. Ze genieten van elkaar en van het leven en daarom is het dan nu ook tijd om op zoek te gaan naar een furreverhome voor dit lieve stel.

Raynaud is een echte rode kater; lekker ondeugend en z’n gehoor zit af en toe echt in zijn staart. Als hij een favoriet speeltje heeft, dan heb je echter geen kind aan hem en gaat hij daar helemaal in op! Raynaud is een held op sokken. Nieuwe en vreemde geluiden kan hij nog wel van schrikken, maar gelukkig heeft hij dan zijn grote broer die het voortouw neemt en dan is het prima.

Robbie is veel ondernemender dan Raynaud en ook een wat stoerdere kat. Voor Robbie is het wel belangrijk dat hij in iedere ruimte een kleine kattenbak heeft staan, anders vindt meneer het te ver lopen en zoekt hij een ander plekje… Hij is goed zindelijk, maar misschien gewoon een beetje lui.

Samen zijn het super lieve spinnende pubers die lekker kusjes en knuffels komen halen. Ze eten allebei heel goed. Bij de pleegmoeder is niet echt goed in te schatten of ze echt naar buiten willen op den duur. Mogelijk kunnen zij ook als binnenkatten geplaatst worden als zij daar voldoende ruimte, uitdaging en aandacht krijgen. Robbie en Raynaud zijn echt gek op elkaar en daarom plaatsten we ze ook alleen maar samen. Ze verblijven momenteel nog bij de pleegmoeder en zijn daarom niet in het asiel te bewonderen. Wilt u graag kennismaken met dit lieve stel? Neem dan snel contact met ons op.