Rivka: een lief, rustig en fijn dametje van 2 jaar jong die op zoek is naar een fijne plek waar zij welkom is. Rivka is gevonden samen met haar kittens. Zij kende duidelijk mensen en mogelijk is zij gewoon gedumpt met haar kittens… Zij heeft haar kittens liefdevol groot gebracht en ondertussen hebben zij een gouden mandje en nu is het Rivka haar beurt!

Rivka is een fijn meisje. Zij is hier altijd rustig en relaxed, maakt zich niet zo druk om dingen en ligt heel tevreden in de krabpaal te slapen. Zij is ook erg lief voor mensen wil best aandacht, alleen zij vraagt er hier niet om. Er zijn altijd katten die minder bescheiden zijn als haar en je ziet dat ze dan denkt; ‘ach laat maar’. En dat is zo sneu, want wij gunnen het haar zo erg!

Rivka leeft hier samen met andere katten en vindt dat prima. Zij hoeft niet met ze te spelen o.i.d., maar zij vindt het geen probleem om haar huis met ze te delen.
Ook reageert ze hier niet op rustige honden. Ze zou dus samen kunnen wonen met een hond die gewend is aan katten.

Rivka is een lieve dame, maar zij houdt gewoon van lekker rust om zich heen. Een gezin met jonge kinderen past daarom niet helemaal bij haar. Mochten er eens kinderen op bezoek komen, is dit natuurlijk geen probleem!

Zij is gewend om buiten te komen en zij  vind het best lekker om een frisse neus te halen. Daarom zoeken we voor haar een plekje waar ze in de toekomst naar buiten kan.

Een lief en rustig meisje dus die heel graag een gouden mandje zal vinden!